DESINGERICA PROZVAO EMINEMA DA JE PLAGIJAT Pojavili se PRVI KADROVI iz mrtvačkog sanduka, reper mu HITNO ODBRUSIO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper Desingerica napravio je pravi haos!

DESINGERICA PROZVAO EMINEMA DA JE PLAGIJAT Pojavili se PRVI KADROVI iz mrtvačkog sanduka, reper mu HITNO ODBRUSIO! (VIDEO)

Foto: Ata Images/BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetski poznati reper Eminem nedavno je napravio pravu senzaciju na svom koncertu otvarajući ga na veoma kontroverzan način. Naime, umesto uobičajenog ulaska na scenu, Eminem je iznenadio publiku izlaskom iz mrtvačkog sanduka uz zvuke motorne testere. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju i podelio mišljenja obožavalaca i javnosti širom sveta.

Međutim, ovaj nastup izazvao je posebnu pažnju kod fanova srpskog repera Desingerice. Naime, oni su odmah prepoznali sličnost sa nastupom njihovog omiljenog izvođača na ovogodišnjem muzičkom festivalu "Music Week". Desingerica je takođe imala identičan nastup, izlazeći iz mrtvačkog sanduka sa motornom testerom, što je kod fanova izazvalo sumnju da je Eminem plagirao njihovog idola.

Reper je na Instagramu napisao ,,C*va", čime je prozvao svetski poznatog repera. 


Ova optužba za plagijat izazvala je burne reakcije javnosti, kako fanova Eminema, tako i fanova Desingerice. Mnogi su izrazili svoje mišljenje na društvenim mrežama, dok su neki istakli da je reč o slučajnosti ili da je to možda bio omaž jednog repera drugom. Ipak, mnogi su se složili da je sličnost između ova dva nastupa previše očigledna da bi bila slučajna.


Ovaj slučaj samo je jedan u nizu kontroverzi koje potresaju muzičku industriju. Pitanje originalnosti i plagijata uvek je aktuelno, a ovakvi događaji samo dodatno podgrejavaju tu temu. U svakom slučaju, ostaje da vidimo kako će se ova situacija razvijati i da li će biti nekih zvaničnih reakcija ili izjava od strane Eminema ili Desingerice.

U svetu muzike, kontroverze su neizbežne, a ovaj slučaj definitivno nije izuzetak. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i da vidimo kako će se ova situacija okončati. Jedno je sigurno - ova tema će i dalje biti predmet rasprave među ljubiteljima muzike širom sveta.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading