INDI KAO UBIJENA JELENA: Veza sa njenim suprugom izazvala je jezu u javnosti, a ovaj detalj na njoj sada LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su zapazili da pevačica i njena pokojna koleginica liče kao jaje jajetu.

INDI KAO UBIJENA JELENA: Veza sa njenim suprugom izazvala je jezu u javnosti, a ovaj detalj na njoj sada LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, youtube/AmiG Show

Pevačica Indira Indi Aradinović skrenula je ogromnu pažnju javnosti kada se smuvala sa Zoranom Marjanovićem kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Naime, kružile su priče da Indi nije bila u dobrim odnosima sa ubijenom pevačicom, koja je navodno imala izlive ljubomore i jednom prilikom je čak izbacila iz studija dok je snimala pesmu sa njenim mužem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Indi je delila i slike sa Zoranom Marjanovićem

Aradinovićeva je nakon raskida žprogovorila o svojoj saradnji sa muzičkim producentom, koji joj je napravio jedan od najvećih hitova "Bato, bre", te otkrila da su radili i nastavak pod nazivom "Fajront". 

Pesmu potpisuje Zoran Marjanović. On je posle 20 godina rešio da napravu numeru koja je nastavak hita "Bato, bre" - otkrila je Indi, ističući značaj ove saradnje:

- Verujte mi, nije mu bilo lako. Pričali smo, svađali se, ali sam mu apsolutno verovala. On je imao viziju, a meni je trebalo vremena da je svarim. Mada, na albumu koji spremamo biće pesama kojih sam i ja autor, zajedno sa njim i njegovim sinom.

Iako se u razgovoru ogradila pričom o muzičkoj saradnji, mnogi su primetili da se Indi trudi da čak i vizuelno podseća na Zoranovu ubijenu suprugu, koja je nosila frizuru, kakvom se pevačica nedavno pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Duboke šiške po kojima je Jelena ostala upamćena kod publike na neki način su bile njen zaštitni znak, a sada je i Indi pokazala kako na njoj izgleda takva frizura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading