Počeli „Nušićevi dani“!

Autor:

Zabava

22.04.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavom „Ničiji sin“ Beogradskog dramskog pozorišta, pred punom salom Centra za kulturu Smederevo, počeli su „Nušićevi dani“.

RepublikaFoto: Promo foto

Manifestaciju je otvorio selektor manifestacije, Bratislav Petković, koji je pozdravio publiku i zahvalio se na vernosti koju je pokazala tokom svih ovih godina.

Festivalski program ove manifestacije, koja svojom dugom tradicijom piše istoriju srpskog pozorišta, obuhvata pet ostvarenja koja će publika imati priliku da pogleda u narednih nekoliko dana.

Završno veče festivala biće posvećeno dodeli nagrada – glumcu komičaru za životno delo, za najbolju predstavu na osnovu glasova publike, kao i nagrada za najuspešnije glumačko ostvarenje na festivalu. Titulu najboljeg glumca večeri na otvaranju poneo je Vladan Milić na osnovu ocene publike.

Pozorišni festival „Nušićevi dani”, poznat po kvalitetu i dugoj tradiciji, organizuje se kao omaž velikanu srpske književnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading