Sa njom ima četvoro dece: Ona je bila velika ljubav Miše Janketića!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

15.05.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas smo izgubili Mišu Janketića, čije su uloge obeležile brojne televizijske serije i filmove. On je neosporno bio veliki glumac, ali ne samo to. On je živeo za svoju porodicu. Poredu supruge koja je dvanaest godina mlađa od njega, iza sebe je ostavio četvoro dece.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Svjetlana i Miša...

Ovako je on govorio o svojoj supruzi. 

- Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio - ispričao je Miša u jednom intervjuu pre nekoliko godina. 

Svjetlana i Miša su se venčali kad je njoj bilo 22, a njemu 12 više, što znači da su u braku 46 godina. Izrodili su četvoro dece Radomira, Ivu, Marka i Milicu. Osim Radomira sva deca su im umetnici, Iva, koja je udata za vaterpolistu Aleksandra Ćirića, krenula je maminim stopama, a Marko i Milica su uspešni glumci. U domu Janketića danas se čuje graja jer su unučići najdraži gosti. A Miša se podsetio kako je osvajao svoju dragu.

- Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene - ispričao je glumac u iskrenom intervjuu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading