Nove epizode serije o košarkaškim asovima: Bjela snima "Žigosane" u Nišu!

Autor:

Zabava

09.07.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o dva bivša košarkaška asa, bivšim prijateljima koji, obnavljajući svoj stari klub preispituju i obnavljaju prijateljstvo, kupila je publiku već prvom epizodom. "Žigosani u reketu" Dragana Bjelogrlića pružila je publici intrige, prevare, malverzacije, sportske avanture, ali i one ljubavne, pa ne čudi što se nastavak očekuje sa ogromnim nestrpljenjem. Na radost fanova, Srpski telegraf saznaje da se nove epizode snimaju već od septembra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

Naime, scena iz velelepnih inostranih gradova neće manjkati, ali fokus će ove sezone biti na Nišu.

- Mi smo leti grad festivala i neki preliminarni dogovor je da se ugovor o saradnji sa producentima potpiše 23-24. avgusta, otprilike kad počinju Niški filmski susreti - otkriva predsednik turističke organizacije ovog grada Uroš Parović. Prava je zgoda, naime, što je Niš kako sportski tako i filmski grad. Niški susreti su najstariji filmski festival na ovim prostorima, odmah nakon pulskog, a ova godina počela je održavanjem finala Kupa Radivoja Koraća u čuvenom Čairu.

RepublikaFoto: Youtube.com
Romantični trenuci u seriji "Žigosani u reketu"

- To će za nas biti sjajna promocija jer će grad biti prikazan u jednom potpuno novom ruhu od onoga kakvo najčešće vidimo u turističkoj ponudi. Grad ulaže oko 4-6 miliona dinara. To nije mnogo, a producentima je od nas najvažnija logistika, smeštaj i hrana - kaže Parović i podseća da je isti produkcioni tim sa Bjelom na čelu i prvu epizodu prve sezone "Senki nad Balkanom" premijerno prikazao baš u Nišu.

A kada je reč o zapletima, što sportskim, što onim u stvarima srca, čini se da će nova sezona podići još veću prašinu velikim zaokretom u scenariju.

Iako su se popularni Voja, Krešimir, Luka, Boris, Marko i mnogi drugi borili da propali klub vrate na velika vrata, a istovremeno su se i sami borili sa unutrašnjim demonima, igra nekolicine košarkaša je iznad očekivane, te će jedan igrač biti prodat NBA timu.

Uz domaće i glumačke bardove iz regiona Nebojšu Dugalića, Vesnu Trivalić, Filipa Šovagovića, Dubravku Mijatović... po starom receptu, Bjelogrlić je šansu dao i onima koji tek treba da stanu pod reflektore, poput Mine Sovtić i Mione Marković, ali i vrhunskim sportistima Milošu Teodosiću i Nemanji Nedoviću. Ostaje nam samo da strpljivo čekamo nove superstarove u kadrovima druge sezone, koja bi trebalo da bude emitovana na Novoj S televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading