BORKA TOMOVIĆ OTKRIVA: Svima treba psihoterapeut

Zabava

26.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova serija "Istine i laži" u režiji Mihaila Vukobratovića od sinoć se prikazuje na televiziji Prva, a mnogi već kažu da će po omiljenosti biti naslednica čuvenog "Boljeg života". Jedna od glavnih uloga poverena je glumici Borki Tomović. Mlada glumica već ima raskošnu pozorišnu biografiju, a publika ispred malih ekrana raduje se što će da je vidi u novom televizijskom projektu.

RepublikaFoto: Promo foto
Glumica Borka Tomović

* Publika vas dugo nije gledala u ovako velikom projektu. Birate li uloge ili se posao prihvata bez pitanja?

- Nažalost, u Srbiji nemamo toliko projekta, filmova, serija i pozorišnih predstava da bismo mogli da imamo veliki izbor. Naravno, od onoga što mi se nudi nastojim da odaberem ono što je za mene. Važno je da mi ta uloga donosi nešto novo i zadaje neki nov zadatak. Upravo sada u seriji igram nešto što do sada nisam igrala, pa ćemo videti kako se to publici dopada. 

* Kakav je vaš novi glumački zadatak u ovoj seriji?

- Igram psihoterapeuta i najbolja sam drugarica glavne junakinje. Vrlo interesantan lik, svašta će se s mojim likom tokom serije dešavati. Mnogo je isprepletanih odnosa, pa očekujem da bude veoma uzbudljivo.

* Psihoterapija je i dalje bauk kod nas...

- Psihoterapija je vezana za mentalno zdravlje i tiče se doba u kojem živimo. Kome god da je potrebna pomoć, treba o tome da razgovara sa profesionalcem, mislim da je to najbolji način. Profesionalac nije isto što i prijatelj i može mnogo bolje da sagleda situaciju i da pomogne nekome ko je u nekom životnom tesnacu. Imam iskustva u psihoterapijama i mislim da je to jako dobro za svakoga.

* Kakvi su vam planovi budući da vas u medijima nema mnogo?

- Pojavljujem se u javnosti onda kada za to ima povoda. Serija "Istine i laži" jeste dobar povod. Stalni sam član ansambla Pozorišta "Boško Buha", gde uporedo sa serijom pripremam i predstavu "Plemeniti provalnik" Darija Foa. Ekipa je dobro poznata i uigrana: Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i mnogi drugi. Premijera je zakazana za 13. oktobar, kada se obeležava dan našeg pozorišta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading