ŠTO SI PLAVA, MORI, ZONE! Katarina Radivojević NEPREPOZNATLJIVA na modnoj reviji! Stavila BOTOKS da joj se ne vide bore!

Autor:

Zabava

17.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica prošetala modnom pistom sa osmehom, ruku podruku sa koleginicom Jelenom Gavrilović

ŠTO SI PLAVA, MORI, ZONE! Katarina Radivojević NEPREPOZNATLJIVA na modnoj reviji! Stavila BOTOKS da joj se ne vide bore!

Foto: ATA Images

Glumica Katarina Radivojević posle dužeg vremena i odsustva iz javnosti pojavila se u utorak uveče na jednom događaju u Beogradu, a mnogi je na prvu loptu nisu prepoznali.
Naime, ona je prošetala modnom pistom u plavoj kombinaciji, a ono što svima zapalo za oko jeste da glumica ima dosta svetliju nijansu kosu od one na koju smo navikli još od filma "Zona Zamfirova", u kome je fatalna crnka-zavodnica.

Prošetala je ruku podruku s koleginicom Jelenom Gavrilović, mnogi su komentarisali da izgleda odlično, a osmeh nije skidala i bila je vidno raspoložena.

Republika

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, glumica Katarina veoma vešto krije privatni život, a u medijima se pojavljuje isključivo kada govori o poslu, novim projektima i ulogama. Međutim, jednom prilikom je napravila presedan i u jednoj emisiji otkrila kako se neguje i da li je radila neke estetske korekcije.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i čkiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška - rekla je glumica.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

U filmu "Zona Zamfirova"
Bjeli rekla da bi ubila Gagu

Radivojevićeva se 2019. odselila i zaputila u Ameriku za boljim životom i poslovnim prilikama. Vratila se 2021. zbog snimanja filma "Nečista krv" i bila je akter skandala u Nišu, kad je Dragan Bjelogrlić pretukao reditelja Gagu Antonijevića.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, ST/V. Lukić, E-Stock

 

- Ona je sedela u delu Bjelogrlićevog separea. Prvo mu je vikala: "Nemoj", a posle da bi me ubila - posvedočio je Gaga, s kojim je Katarina u zavadi otkad ju je izbacio iz druge sezone "Ubica mog oca".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading