SLOBODU MIĆALOVIĆ RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Snimak se proširio i po SUSEDNIM državama!

Autor:

Zabava

23.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu osudili zbog izjave o brakovima!

SLOBODU MIĆALOVIĆ RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Snimak se proširio i po SUSEDNIM državama!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sloboda Mićalović

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je izazvala burne reakcije svojom izjavom o modernim brakovima. Njeno mišljenje o tome da su žene izgubile poštovanje prema muževima izazvalo je oprečna mišljenja i komentare na društvenim mrežama.

- Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane - rekla je Sloboda i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović

- Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba - rekla je Sloboda jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

Isečak se i dalje deli društvenim mrežama, a komentari ne prestaju da se nižu. Uglavnom su muškarci ti koji su stali na njenu stranu, ali ima i žena.

"Sve što je žena rekla, u pravu je... kraljica!", "Mićalovićka je rekla istinu. Žena sam, imam i ćerku", " Sve je u pravu" - bili su samo neki od komentara, dok se jedan, poprilično skandalozan, izdvojio i naišao na veliku osudu.

"Potpuno je u pravu, A što se žene ubijaju, i to pred decom, baš to je u pitanju. Jezičina. Nekad je žena bila stub kuće i poštovana. Danas je stub javne kuće. I to pred decom" - glasio je komentar koji je izazvao pravu buru, a izjava je izazvala haos i u susednim državama, gde se takođe snimak deli velikom brzinom, prenosi "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Snežana

23.04.2024 18:50

Od kad Sloboda ima 37 godina? Od kad Vam je ovaj članak?

Vvv

23.04.2024 18:56

Potpuno se slazem sa njom!!!

Odgovori 13 7
Jasmina

23.04.2024 20:17

Slažem da ovom pričom u potpunosti.