"NISMO SE PAZILI": Glumac dobio dete u 92. godini sa 56 leta mlađom suprugom, O OVOME JE BRUJALA JUGOSLAVIJA!

Autor:

Zabava

24.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život hrvatskog glumca oduvek je bio pod lupom javnosti.

"NISMO SE PAZILI": Glumac dobio dete u 92. godini sa 56 leta mlađom suprugom, O OVOME JE BRUJALA JUGOSLAVIJA!

Foto: Youtube.com printscreen

Vest da je glumac Zvonimir Rogoz dobio sina u 92. godini odjeknula je Jugoslavijom te 1979. Čovek koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda budući da je bio aktivan glumac sve do svoje stote godine verovatno je uspeo da obori rekord i kao najstariji tata na svetu.

Rogoz je bio veliki zavodnik, mnoge žene su uzdisale za njim, a pred oltar odveo je dve. Njegova druga po redu supruga Agata, 56 godina mlađa od njega, rodila mu je sina Rafaela, a u tom trenutku glumac je imao 92 godine.

Odmah su krenule priče da on nije biološki otac deteta, a Zvonimir se branio rečima: "Nismo se pazili".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Zvonimir Rogoz (1887-1988)

S druge strane, njegova supruga Agata je tvrdila da sva ta govorkanja potiču od ljubomornih bivših ljubavnica. 

Inače, Zvonimir Rogoz je rođen u Zagrebu u porodici advokata. Kao dete je ostao bez roditelja i odrastao uz kuma koji ga je poslao u poslovnu školu u Beč, ali gluma je bila njegova prava ljubav. Svoju poslednju ulogu imao je kada je napunio 100 godina.

Školovao se u Beču i u Zagrebu, a  bio je prvi stogodišnjak u pozorišnoj istoriji Hrvatske. Glumio je u tridesetak stranih filmova dok je živeo u Pragu, jedan od njih je i čuveni erotski film "Ekstaza" u kojem se Hedi Lamar prvi put skinula. 

Glumac je čak napisao svoju autobiografiju pod nazivom "Mojih prvih 100 godina" , dok je svoju poslednju ulogu odigrao u predstavi "Gospoda Glembajevi" sa navršenih 100. godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading