"SAMO SPROVODIM ONO ŠTO SAM DOBIO NA ROĐENJU": Miodrag Dragičević istakao da ima DAR OD BOGA, pa pomenuo i Berčeka!

Autor:

Zabava

09.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gluma mu, kaže, pruža priliku da uvek bude neko drugi.

"SAMO SPROVODIM ONO ŠTO SAM DOBIO NA ROĐENJU": Miodrag Dragičević istakao da ima DAR OD BOGA, pa pomenuo i Berčeka!

Foto: ATA Images

Mladi glumac Miodrag Dragičević stekao je veliki uspeh u svetu glume ulogama na filmu, u popularnim domaćim serijama i pozorišnim predstavama. Nedavno je u svoju radnu biografiju dodao i predstavu "Mihael Kolhas" Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Dragičević je rekao da mu je u radu na predstavi najteže bilo da izazove emotivno pamćenje, na šta je glumce navodio reditelj Boris Liješević.

- Na prvoj probi smo imali da se setimo svih nepravdi koje smo doživeli. To emotivno pamćenje nam je pomoglo da što životnije odigramo neke scene - naveo je Dragičević za Tanjug reflektor.

Prema njegovim rečima, "Mihael Kolhas" će biti posećen "zato što nije klasična politička predstava, nego ima elemenata komedije, ironije, drame".

Republika

Foto: ATA Images

 

Govoreći o glumi, Dragičević je ocenio da je to "dar od Boga", i da on samo provodi nešto što je dobio na rođenju, a usavršavao školovanjem na Fakultetu dramskih umetnosti.

Dragičević je dodao da mu je pomoglo i igranje uz starije kolege, kao uz Aleksandra Berčeka u predstavi "Čizmašima".

- Volim mnogo pozorište, i JDP zato što mi omogućava da stalno budem neko drugi, da ne upadam u kalupe koji mogu da se dese na snimanjima. To je zamka za nas velika - upozorio je glumac.

Prema njegovim rečima, dešava se stagniranje ako glumac ponavlja iste žanrove i uloge, ali je na sreću ove godine imao tri premijere i tri različita lika.

Dragičević je istakao da mu je predstava "Kaspar" bila prekretnica i trenutak kad je sazreo kao glumac.

- Zahvalan sam što smo imali Miloša Lolića da nas vodi kroz takav komad. On je pravi reditelj, koji ima moderni i stariji senzibilitet. Uspeo je da napravi dobar paket, da 'Kaspar' ispadne dobra predstava - istakao je Dragičević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading