POŽELELA LJUBAV JELENE I NOVAKA: Devojka Lazara Ristovskog podigla prašinu fotomontažom na Instagramu!

Autor:

Zabava

19.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica je uporedila sebe i glumca s Đokovićima.

POŽELELA LJUBAV JELENE I NOVAKA: Devojka Lazara Ristovskog podigla prašinu fotomontažom na Instagramu!

Foto: ATA Images

Kontroverzni par Lazar Ristovski i Anica Lazić uživali su sinoć na koncertu Nika Kejva u okviru Belgrade River Festa, baš kao i mnogobrone ličnosti iz javne sfere, a kako su se proveli na ovom spektakularnom događaju 39 godina mlađa izabranica pokazala je pratiocima na Instagramu nizom fotografija.

Nakon što su fotografije Novaka i Jelene Đoković s događaja objavljene na internetu, Anica je odlučila da se poigra s njima i pokaže svoje umeće montiranja, te je fotografije "skinula" i napravila zanimljiv kolaž koji je privuklao pažnju. 

Ona je fotografiju na kojoj poziraju Novak i Jelena spojila s onom na kojoj ona pozira s Ristovskim, i na taj način sebe i svog izabranika uporedila s poznatim parom.

 

 

Lazar Ristovski i Anica Lazić su se na Belgrade River Festu, na kome je sinoć nastupao legendarni Nik Kejv, pojavili u elegantnom izdanju. Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog i svima su ponosno pokazali koliko su bliski. 

Glumac je nosio belu košulju i sive pantalone, dok je Anica ljubičastu haljinu pripijenu uz telo. Sve vreme su nasmejani i dobro raspoloženi pozirali fotoreporterima.

Jelena Đoković je takođe bila elegantna. Ona je za ovu priliku ponela crnu pripijenu haljinu s prorezom na grudim, a umesto visokih potpetica obula je papuče, čija je cena 700 evra.

Od nakita je nosila sat i narukvicu. Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odlučio se za nešto ležerniju kombinaciju, te je nosio farmerke, belu majicu i teksas košulju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading