"POPULARNOST ME NIJE PROMENILA": Maja Mandžuka važi za jednu od najatraktivnijih glumica, a uskoro ćemo je gledati u NOVOJ SERIJI!

Autor:

Zabava

19.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda filma "Munje" progovorila o slavi.

"POPULARNOST ME NIJE PROMENILA": Maja Mandžuka važi za jednu od najatraktivnijih glumica, a uskoro ćemo je gledati u NOVOJ SERIJI!

Foto: ATA Images

U kultnom filmu "Munje" reditelja Raše Andrića, koji je doživeo nastavak posle dve decenije od prikazivanja nezaboravne komedije, Maja Mandžuka proslavila se ulogom Kate. Atraktivna plavušica "zaludela" je junake ove priče, ali i zapala za oko publici koja je s nestrpljenjem čekala njen povratak na veliko platno.

Nakon života i rada u Americi Maja je ponovo u Srbiji i vredno radi na novoj ulozi. Reč je o seriji "Miholjsko leto", koju ćemo gledati na RTS. Lepa glumica je otkrila više detalja o svojoj ulozi.

U seriji igram Sofiju, samohranu majku koja ima malu ćerku. Sofija ima burnu prošlost, ali je radila na sebi. U seriji dolazi da poseti oca - rekla je Mandžuka tokom gostovanja u "Beogradskoj hronici".

Republika

Foto: ATA Images

 

Malo ko zna da je ova glumica po profesiji producent, pa je mnogima poznatija po ulogama koje je odigrala na malom ekranu i velikom platnu. Među njima su i serije "Urgentni centar", "Tajne vinove loze", "Vrata do vrata" i filmu "Vitruelna stvarnost". Iako je izgradila uspešnu karijeru i u Americi Maja je naglasila da je popularnost nije promenila.

Ona je naglasila da slava i popularnost "imaju i plus i minus", a važno je da se nije promenila i druži se sa istim ljudima, koji su joj doneli mnoge lepe stvari u životu.

Maja je svojevemreno otkrila da je imala priliku da upozna, ali i da se druži s mnogim holivudskim facama poput Brusa Vilisa i Džonija Depa.

- Imala sam priliku da vidim na pijaci poznate glumce, Brusa Vilisa, recimo, voditelja Lerija Kinga. Sve je tu vrlo privatno. Oni vole da se opuste, žive malo povučene živote. Neki su postali moji prijatelji, bila sam im domaćin u Beogradu, spremala tradicionalnu klopu i to se njima baš dopalo. Džoni Dep hoće da se slika, ali, recimo, Dženifer Aniston ne voli. Zavisi gde su. Oni uvek ispoštuju protokol, uvek je to na jednom ozbiljnom nivou, kako treba da bude - rekla je Maja u emisiji "Premijera vikend-specijal".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading