GLUMICA VRELIM KADROVIMA PODIGLA TEMPERATURU! U bikiniju se UVIJALA ispred ogledala, sve snimila i okačila na mreže!

Autor:

Zabava

22.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Marković ponosno pokazala izvajano telo.

GLUMICA VRELIM KADROVIMA PODIGLA TEMPERATURU! U bikiniju se UVIJALA ispred ogledala, sve snimila i okačila na mreže!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/meseceva_kcii

Miona Marković u bikiniju

Nakon što je nedavnom objavom na društvenim mrežama iznenadila, pa i pomalo uplašila pratioce nizom fotografija na kojima izgleda kao lik iz horor filma, Miona Marković danas je priuštila virtuelnim prijateljima praznik za oči. Mlada glumica se skinula i ponosno pokazala izvajano telo. Ona je obukla svoj novi bikini i zanosno se uvijala ispred ogledala, pa sve snimila kamerom i "okačila" na Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com/meseceva_kcii

 

Dok meša uz dobro poznat hit "Let's get loud" Dženifer Lopez, Miona snima svoj odraz u ogledalo i vrelim kadrovima podiže temperaturu.

Ova objava sušta je suprotnost onoj od pre nekoliko dana na kojoj pozira kao Smrt kako se  zove njena najnovija uloga u filmu "3 dana u životu 1 smrti" koji trenutno priprema. U opisu fotografija ona se osvrnula na svoje prethodne glumačke zadatke.

 

 

Hoće me umiruće uloge pa to ti je! Za 8 godina karijere uspela sam da odigram tačno 10 umirućih uloga. Uglavnom bila sam obešena nekoliko puta, par puta su me svirepo ubijali, nekoliko puta sam bila već odavno mrtva pa se pojavljujem kao flashback ili duh. Jednom sam čak igrala sve vreme mrtvu ženu, prvu polovinu predstave u mrtvačkom sanduku, drugu polovinu me vade sinovi iz sanduka pa me bacakaju (britanska crna komedija je u pitanju) … Sve u svemu ovih dana sam prešla igricu - zaigrala sam i samu SMRT! Živeli studentski filmovi sa neobičnim i hrabrim scenarijima - napisala je Miona na Instagramu, a ova objava izazvala je mnoštvo reakcija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading