GLUMICA SA STOMAKOM DO ZUBA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Kolege pružaju podršku Mileni Radulović, evo ko je sve došao ispred suda! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Nenadić u pratnji partnera ispred Višeg suda u Beogradu.

GLUMICA SA STOMAKOM DO ZUBA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Kolege pružaju podršku Mileni Radulović, evo ko je sve došao ispred suda! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, učitelju glume nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a mnogi poznati glumci pojavili su se ispred suda kako bi pružili podršku Mileni Radulović i Ivi Ilinčić.

Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, se nastavlja suđenje, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

Kao podrška Ivi, tim povodom ispred Višeg suda u Beogradu, pojavili su se Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Amar Ćorović, Jovan Jovanović, a posebnu pažnju privukao je dolazak Vanje Nenadić, koja je u osmom mesecu trudnoće. Ona je došla u pratnji partnera glumca Marka Todorovića, sa kojim čeka prvo dete.

Ispred Višeg suda u Beogradu je osvanuo transparent sa natpisom "Verujemo Mileni Radulović" čime je ukazana podrška mladoj glumici.

Podsećamo, Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Prva koja je skupila hrabrosti i prijavila silovanje i zlostavljanje policiji, bila je glumica Milena Radulović i ona je to učinila u januaru 2021. godine, a potom su to uradile i ostale devojke.

Nekoliko prethodnih ročišta je odloženo zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja i onkološke terapiije koju prima.

Inače, Aleksić je optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica svog dramskog studija, koji je u međuvremenu zatvoren. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading