BAJAGA NEĆE SVIRATI NA HIPODROMU! Oglasili se članovi benda! OVO JE RAZLOG!

Autor:

Zabava

25.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga i Instruktori održaće koncert na novoj lokaciji.

BAJAGA NEĆE SVIRATI NA HIPODROMU! Oglasili se članovi benda! OVO JE RAZLOG!

Foto: A.K./ATAImages

Dugo najavljivani koncert Bajage i Instruktora, koji je prvobitno bio zakazan za 31. avgust na Beogradskom hipodromu, neće se održati na navedenoj lokaciji. Članovi benda izdali su zvanično saopštenje i objasnili da će se svirka održati u zakazanom terminu, ali na novoj lokaciji.

Fantastičnih 40 godina uspešne karijere Bajaga i Instruktori proslaviće svirkom na beogradskom Ušću, a članovi benda su objavom na svom Instagram profilu objasnili razloge zbog kojih je došlo do velike i iznenadne promene.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Dragi naši, želimo da vas obavestimo da će se najavljeni, do sada najveći koncert Bajage i Instruktora u Beogradu - "Samo nam je ljubav potrebna", povodom 40 godina postojanja benda, zakazan za subotu, 31. avgusta, održati u navedenom terminu, ali na novoj lokaciji - Ušće! Svesni smo da je ova promena neočekivana, odluku nije bila laka, ali smo je doneli iz nekoliko razloga, koje želimo da predočimo javnosti - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Naša najveća želja je da ovaj koncert bude nezaboravno iskustvo i prilika za uživanje za našu vernu publiku, ali i najlepša muzička razglednica poslata iz Beograda. Stoga smo, sa puno pažnje i odgovornosti, uzeli u obzir naknadne informacije sa terena i sve aspekte koji bi to, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredviđene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati. Donošenju ove odluke prethodile su detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i našim saradnicima – firmama Sky music i Stage pro.

 

 

S tim u vezi, ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd. Svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme.

Imajući sve navedeno u vidu, a sa željom da u svim segmentima zadržimo visoko postavljene produkcijske standarde za ovaj koncert, doneli smo odluku o promeni mesta održavanja koncerta - stoji u objavi benda.

ŠTA S KUPLJENIM ULAZNICAMA?

Što se tiče karata za koncet, do sada kupljene ulaznice preko prodajnih servisa važiće i za novu lokaciju, a kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista.

MUZIČKI GOSTI

Kako su Bajaga i Instruktori saopštili uskoro će biti objavljena lista gostiju sa kojima će bend "uz brojne saradnike i prijatelje na sceni" zajedno otpevati i otplesati koncert na Ušću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading