DA SE NAJEŽIŠ! OVO JE ĆERKA EVE RAS! Krunina smrt je obavijena MISTERIJOM, a njena fotografija s roditeljima PRVI PUT je u javnosti!

Autor:

Zabava

25.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula je porodična slika slavne glumice.

DA SE NAJEŽIŠ! OVO JE ĆERKA EVE RAS! Krunina smrt je obavijena MISTERIJOM, a njena fotografija s roditeljima PRVI PUT je u javnosti!

Foto: youtube.com/printscreen

Fotografija naslednice Eve Ras, nekada talentovane književnice Krune, osvanula je na društvenim mrežama. Prvi put u javnosti objavljena je uspomena iz života poznate glumice, koja otvara najbolnije poglavlje u njenom životu. Evina naslednica Kruna bila je mlada spisateljica, koja je do svoje 12. godine objavila čak tri književna dela, a preminula je u 24. godini u Parizu, gde je studirala.

Krunina smrt obavijena je velom tajne, a glumica se nikada nije oporavila od velikog gubitka.

Republika

Foto: A. Nalbantjan

 

Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

 

Na jednoj Instagram stranici objavljena je zajednička slika Eve Ras sa pokojnom ćerkom Krunom, ali i pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom. To je jedina zajednička slika u javnosti nekad srećne porodice koju je zadesio niz nesrećnih događaja.

Podsetimo, Eva Marija Balaš Stević poznatija kao Eva Ras je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica, slikarka i književnica. Rođena je 1. januara 1941. godine u Subotici. Živi i radi u Beograd. Ostvarila mnogobrojne uloge na filmu, napisala je više od 20 književnih dela, dok je slikarstvom počela da se bavi sredinom osamdesetih godina 20. veka. U javnosti je poznata i kao ženu bez dlake na jeziku, te često komentariše aktuelne teme. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading