VRUĆE FOTKE NATAŠE NINKOVIĆ UGLEDALE SVETLOST DANA: Glumica se razgolitila, pa pokazala IZVAJANO TELO!

Autor:

Zabava

25.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković pokazala kako uživa na plaži!

VRUĆE FOTKE NATAŠE NINKOVIĆ UGLEDALE SVETLOST DANA: Glumica se razgolitila, pa pokazala IZVAJANO TELO!

Foto: ATAImages

Nataša Ninković

Glumica Nataša Ninković odlučila je da provede neko vreme na prelepom Kipru, u društvu svojih bliskih prijatelja. Ovaj sunčani odmor pružio joj je priliku da se opusti i napuni baterije za nove izazove koje je očekuju.

Nataša je iskoristila sunčani dan i provela ga na plaži, uživajući ispod suncobrana uz omiljenu knjigu. Na svom Instagram profilu podelila je kratak snimak koji je oduševio njene pratioce, prikazujući kako uživa u opuštenom trenutku na obali mora.

Iako je bila na odmoru, Nataša je zadržala svoj prepoznatljiv stil. Za odlazak na plažu odabrala je dugačku haljinu cvetnog dezena, dodavši celokupnom izgledu eleganciju. Uz haljinu je nosila šešir i sunčane naočare, upotpunjujući svoj stajling sa dozom sofisticiranosti čak i na plaži.


Natašin odmor na Kipru predstavlja idealnu priliku za relaksaciju i beg od užurbanog ritma svakodnevnog života. Ova poznata glumica pokazala je da luksuzni odmor može biti spoj opuštanja i stila, te da je važno pronaći vreme za sebe i uživati u malim životnim radostima.

Slavna glumica na probama zaradila teške povrede i probleme s kožom i želucem.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Ninković

 

Tokom rada na ovom komadu imala sam strašne povrede, probleme s kožom i želucem. Svakodnevno smo se posvećivali i proživljavali sve situacije. Od te energije dešavale su mi se razne stvari. Jednom sam nakon probe koja je trajala četiri ili pet sati, kako sam silazila s petog sprata, našla jednu udaljenu stolicu, sela na nju da me niko ne vidi i samo su suze počele da mi se slivaju niz lice. Jagoš me je video i prišao mi je, a ja sam toliko jecala. Dok me je smirivao, rekla sam mu da ništa ljudsko nisam osetila dva i po sata. Nije prirodno, ali je takva vrsta energije prisutna i u stvarnom životu - ispričala je Ninkovićeva na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading