KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Milan Marić progovorio o roditeljstvu i priznao: "PRIŽELJKUJEM DEVOJČICU"!

Autor:

Zabava

26.06.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je, po svemu sudeći, spreman da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Milan Marić progovorio o roditeljstvu i priznao: "PRIŽELJKUJEM DEVOJČICU"!

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Glumac Milan Marić je stekao popularnost logom Tome Zdravkovića u filmu "Toma", pred kamerama je oživeo tešku sudbinu Žarka Lauševića u seriji "Pad", igrao je opasnog kriminalca u krimi-drami "Besa", a na ruskom tržištu dokazao se filmom "Dovlatov", a sada je došlo vreme za zaigra najvažniju životnu ulogu. Nakon izuzetnog uspeha u glumačkoj karijeri Marić ističe da bi voleo da se ostvari i na privatnom planu.

Glumac je konačno progovorio o proširenju porodice i istakao da bi želeo da postane otac.

- Svoju porodicu zamišljam kao srećnu. Mislim da je porodica organizam koji se razvija i menja, a ne datost tako da porodica znači ogroman rad svih s ciljem da budemo srećni - rekao je popularni glumac u intervjuu za hrvatski Story i dodao da "priželjkuje devojčicu".

Republika

Foto: Promo

 

O ljubavnom životu Milana Marića u medijima su se pojavljivale razne spekulacije, a glumac o svojoj intimi nikada nije želeo javno da govori. Povezivali su ga sa mnogiim poznatim damama, mahom starijim od njega. Kako se pisalo, Marić je šest meseci bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, koja je od njega starija 18 godina, a jednom prilikom je prokomentarisao ovu romansu.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi - rekao je Milan.

Povezivali su ga i sa dve decenije starijom Jelenom Pavlović, kao i sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela, a kao poslednja u nizu navodi se Marićeva romansa s Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića koju je upoznao na snimanju filma "Toma". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading