GLUMICA "UPECALA" 5 GODINA MLAĐEG, POSLE 2 DANA VEZE POČELI DA ŽIVE ZAJEDNO! Njihova ljubavna priča traje DECENIJAMA!

Autor:

Zabava

28.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele uspešno balansiraju između porodice i posla.

GLUMICA "UPECALA" 5 GODINA MLAĐEG, POSLE 2 DANA VEZE POČELI DA ŽIVE ZAJEDNO! Njihova ljubavna priča traje DECENIJAMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Kolege na sceni, partneri u kući, roditelji Jakova i Lenke i tako već duže od tri decenije, Olga Odanović i Dragan Petrović Pele uspešno balansiraju između porodice i posla. Godinama su nizali uspešne uloge, a sve je krenulo od jedne u kojoj je trebalo da glume muža i ženu, ispostaviće se igraće je svakog dana.

Kako je počela ljubav ovog para, ispričala je Olga u jednoj emisiji. Iako starija od Peleta pet godina, Olga nije primećivala udvaranje mlađeg kolege kog je upoznala dok su radili na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". Dragan je bio u čuvenoj klasi Vladimira Jevtovića zajedno s Bodom Ninkovićem, Srđanom Todorovićem, Vesnom Trivalić, te je tako Olga znala za njega, ali se pre predstave nisu upoznali.

Republika

Foto: Republika

Olga Odanović

- Bio je deo ansambla i to tako što smo baš nas dvoje tumačili uloge muža i žene.  Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim". Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba - rekla je svojevremeno Olga Odanović za medije.

Odlučan da svrati kod Olge, Peleta nije omela ni činjenica da ne živi sama već ima cimerku u svom iznajmljenom stanu u Zemunu. Olga koja je tada raskinula dugu vezu kaže da je želala da bude sama, da otpati, ali se ispostavilo se da se Pele tu našao kao "lek", priznala je Olga Odanović i uz smeh dodala da se sve brzo izdešavalo, jer se Pele nakon dva dana uselio se kod nje.

- Dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Doneo je svoje stvari, čak i mini-stereo uredaj. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka - zaključila je Olga. 

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Petrović Pele

Iako se znaju još od studentskih dana, Olga i Dragan pozorišnu scenu delili su u samo dve predstave: diplomskoj "Groblje automobila" Nenada Purića i "Lakom komadu" Nebojše Romčevica. U filmu "Proleće na poslednjem jezeru" reditelja Filipa Čolovića tumače bračni par Mišetić, diplomate koje su Nemci deportovali u hotel na Bodenskom jezeru i tamo ih držali izvesno vreme.

- Kad su nas pozvali da zajedno glumimo u ovom filmu, pomislila sam: "Bože, kako ćemo mi sad ovo da izvedemo, kako ćemo funkcionisati pred kamerama pošto igramo bracni par". Pred kamerama ne prenosimo situacije iz privatnog života, trudimo se da sve uradimo maksimalno profesionalno i da se dogovaramo na licu mesta, pred početak snimanja. Glumiti sa suprugom je super, prava uživancija, pošto Pele zna šta radi i imam bezrezervno poverenje u njega. Kad smo zajedno u kadru, vrlo sam sigurna, nemam nikakvih nedoumica - ispričala je Olga za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading