"U ŠETNJI S TATOM" Biković otišao u Rusiju, pa objavom sve RAZNEŽIO! Uživao s naslednikom u prirodi!

Autor:

Zabava

01.07.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je pokazao gde provodi vreme sa sinom.

"U ŠETNJI S TATOM" Biković otišao u Rusiju, pa objavom sve RAZNEŽIO! Uživao s naslednikom u prirodi!

Foto: Instagram/Bikovic

Miloš Biković sa sinom

Popularni glumac Miloš Biković najnovijom objavom na Instagramu otkrio je da trenutno boravi u Moskvi, gde uživa u društvu naslednika Vasilija i partnerke Ivane. On je sa svojim pratiocima podelio delić intime i otkrio kako srećna porodica provodi vreme. Objavom je raznežio pratioce, budući da je podelio idiličnu fotografiju iz šetnje sa sinom.

Biković se javio iz Rusije, gde trenutno boravi s porodicom, a sudeći po objavama, dan su proveli u jednom rizortu, okruženi prirodom.

- U šetnji s tatom - dodao je Biković u opis fotografije na kojoj se vidi kako vozi sina u kolicima kroz prirodu, pa detaljnije objasnio gde se nalazi.

Ima jedna Moskva. A pored Moskve šuma… a u šumi SPA rezort. Tako počinje bajka minulog vikenda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Slavni glumac trenutno odmara sa porodicom kako bi napunio baterije za sve predstojeće glumačke projekte zakazane za ovu godinu. Njega ove godine očekuje snimanje trećeg dela filma "Južni vetar", što će ujedno biti i poslednji deo sage o kriminalcima Marašu i Baći.

Miloš Biković inače već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva, a njegova partnerka Ivana Malić je nedavno i podelila snimke pogleda iz njihovog doma u glavnom gradu Rusije.

Republika

Foto: Instagram/ivanamalic_

 

Sa njihovog prozora pruža se predivan pogled na čuveni Crveni trg u Moskvi.

Podsetimo, Ivana se 9. januara ove godine porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana glumac se oglasio na svom Instagram profilu. On je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i proslavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ludi Milojko

01.07.2024 10:34

Blago Srbima koji žive u dve domovine, a otadžbinu prepuštaju gubitnicima.