JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ U TAJNOSTI KRSTILI DECU! Prisustvovali samo najbliži, A OVO SU KUMOVI!

Autor:

Zabava

02.07.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se odvijalo daleko od očiju javnosti.

JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ U TAJNOSTI KRSTILI DECU! Prisustvovali samo najbliži, A OVO SU KUMOVI!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić nedavno su u strogoj tajnosti krstili svoje naslednike, Petru i Bogdana. Proslavi su prisustvovali samo najuži članovi porodice i najbliži prijatelji. Kumovali su Teov dugogodišnji prijatelj Srđan i Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića.

Sve se odvijalo pod velom tajne, daleko od očiju javnosti i medija. Glumica i košarkaš su se potrudili da ovaj važan dan prođe u miru, bez medijske pompe, paparaca i neželjenih komentara, piše Alo.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

Dalje se navodi da je slavlje bilo organizovano na visokom nivou, pažnja se posvećivala svakom detalju - od dekoracije i muzike do gastronomskih specijaliteta koji su bili posluženi.

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za Alo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading