ŽELEZNIČKU STANICU PRETVORIO U HOTEL! Evo koje sve nekretnine Emir Kusturica poseduje na OBALI MORA!

Autor:

Zabava

02.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Herceg Novom slavni reditelj je napravio imperiju!

ŽELEZNIČKU STANICU PRETVORIO U HOTEL! Evo koje sve nekretnine Emir Kusturica poseduje na OBALI MORA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Čuveni reditelj Emir Kusturica napravio je raj na Mokroj gori, jednu od najvećih turističkih atrakcija u našoj zemlji, ali to nije jedino u šta je uložio novac. Kusturica poseduje nekretnine i na Crnogorskom primorju.

Reditelj koji je stekao slavu filmovima "Dom za vešanje", "Podzemlje", "Crna mačka, beli mačor", "Arizona drim", "Život je čudo" renovirao je porodičan dom koji ima u Herceg Novom i napravio restorane i manji hotel. Unutrašnjost konobe "Škver" u istoimenom centralnom delu grada opremio je po najvišim svetskim standardima, a ukrašena je motivima iz filma "Dom za vešanje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hercegnovi_wildbeauty

 

Nekadašnju železničku stanicu reditelj je pretvorio u mali hotel, deset metara od mora, sa terasom s koje se vidi velika luka u Herceg Novom.

Za razliku od prethodnih godina, Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori, tvrdi izvor.

 

 

- Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo videli, verovatno dođe nakratko, obiđe sve i vrati se za Beograd - kaže neimenovani izvor za medije, pa dodaje:

Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom skveru, pruža se lep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Rastko

03.07.2024 07:40

I sve to od crne mačke i belog mačora ko rabljeno ulje mu od motora ...ccccc

Rastko

03.07.2024 07:41

Dok je budala pametni nema o čemu da brinu