SKINULA SE BIKOVIĆEVA ŽENA! Ivana pokazala ZANOSNU figuru u ZEBRASTOM BIKINIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partnerka glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, u januaru je donela na svet sina Vasilija.

SKINULA SE BIKOVIĆEVA ŽENA! Ivana pokazala ZANOSNU figuru u ZEBRASTOM BIKINIJU! (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Supruga glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, koja se porodila u januaru ove godine i donela na sina Vasilija, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa često deli fotografije i intimne trenutke sa svojim pratiocima. Često su to fotografije i snimci na kojima pokazuje kako provodi vreme sa sinom, ali ovog puta Ivana je iznenadila pratioce na Instagramu priredivši im pravu poslasticu! Ona je objavila snimak sa letovanja na kojem pozira u atraktivnom kupaćem kostimu.

Ivana je pokazala zanosnu figuru, ravan stomak i izvajano telo dok je pozirala u bikiniju zebrastog dezena, a u prvom planu je njen izvajani stomak.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ivanamalic_

 

Jedan od detalja koji je nedavno privukao pažnju svih njenih pratilaca jeste verenički prsten na Ivaninoj ruci budući da je par vešto sakrio da li se i kada venčao. Ovaj detalj je posebno zanimljiv jer Ivana retko pokazuje ovaj skupoceni komad nakita na društvenim mrežama, pa je izazvao dodatno interesovanje među njenim pratiocima. 

Podsetimo, par je 9. januara ove godine dobio sina Vasilija, a iako Biković retko govori o privatnom životu, nedavno je progovorio o očinstvu, ističući da se u toj ulozi čovek ostvaruje dok je živ.

Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - izjavio je Biković tada za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading