FOTOGRAFIJA SINIŠE PAVIĆA SA SUPRUGOM KRUŽI INTERNETOM! Otkriveni do sada nepoznati detalji iz njihovog BRAKA!

Autor:

Zabava

16.08.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati kako izgleda supruga legendarnog Siniše Pavića!

FOTOGRAFIJA SINIŠE PAVIĆA SA SUPRUGOM KRUŽI INTERNETOM! Otkriveni do sada nepoznati detalji iz njihovog BRAKA!

Foto: youtube.com/ Moje Vlasotince

Siniša Pavić, jedan od najpoznatijih pisaca i scenarista, iza sebe je ostavio suprugu Ljiljanu Pavić. Iako je ona bila Sinišina podrška i saradnica, mnogi ne znaju kako ona izgleda. Na jednoj Instagram stranici postoji zajednička fotografija Siniše i Ljiljane Pavić, na kojoj su nasmejani. Ljiljana je bila asistent, kontrolor i savetnik Siniši Paviću na scenarijima bukvalno svega od “Diplomaca” naovamo i dala mu je mnoge ideje koje je on kasnije pretočio u scene i replike.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Kosutnjak film

Siniša Pavić

 

Siniša je jednom prilikom govorio o supruzi, opisujući je kao lepu i izuzetno zgodnu devojku koja je privlačila pažnju vozača na taksistandu. Istakao je njenu ranjivost koja je krio veliku snagu volje, kao i veliku dobrotu. "U spletu vrlo protivurečnih osobina, između osećanja časti i jakog ega, s jedne, i sklonosti altruizmu i brige o tuđim nevoljama, s druge strane, uvek bi preovladala želja da nekom pomogne", ispričao je Siniša u medijima.

Ljiljana Pavić, udovica čuvenog Siniše Pavića, ostala je kao njegova naslednica i čuvar njegovog nasleđa. Iako je bila manje prisutna u javnosti u poređenju sa svojim suprugom, Ljiljana je imala značajnu ulogu u Sinišinom profesionalnom životu, pružajući mu podršku i saradnju na mnogim projektima.

Njihova zajednička fotografija na Instagramu svedoči o njihovoj srećnoj i posvećenoj vezi, dok Sinišine reči o njoj otkrivaju njenu lepotu, ranjivost, ali i veliku snagu volje i dobrotu. Ljiljana je ostavila dubok trag u Sinišinom životu i radu, te će njeni doprinosi ostati deo nasleđa jednog od najznačajnijih stvaralaca domaće kinematografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading