BJELO, ŠTA SI TO SAD URADIO? Fanovi zabrinuti, u ovom izdanju ga još nisu videli! Glumac ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

30.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od simpatičnog Bobe iz "Boljeg života" ostala je samo bleda senka.

BJELO, ŠTA SI TO SAD URADIO? Fanovi zabrinuti, u ovom izdanju ga još nisu videli! Glumac ŠOKIRAO!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Bjelogrlić

Ako se čovek dobro oseća to se jasno vidi na njegovom licu, a šta tačno piše na licu Dragana Bjelogrlića? Glumac ima 60 godina, baš kao i Bred Pit, ali za razliku od holivudskog plavušana koji redovno trenira, koristi kreme sa zaštitnim faktorom i hidrira kožu, to se za Bjelu ne može reći. Nedavno javno pojavljivanje srpskog glumca izazvalo je lavinu komentara budući da je Bjela izgledao potpuno oronulo, s podočnjacima do poda.

Javnost je bila šokirana kada je Bjelogrlić objavio fotografiju na svom Instagram profilu, gde je u krupnom kadru njegovo izborano lice. Pratioci na ovoj društvenoj mreži sugerisali su poznatom glumcu da malo odmori od posla budući da su na njegov uticala su celodnevna snimanja, ali i korona, koju je preležao 2022.  

Foto: Instagram.com

 

Zbog bolesti nije prisustvovao pomenu Tomi Zdravkoviću, o kojem je snimio film "Toma", što je tada potvrdila i supruga čuvenog pevača.

Konačno odmor? Izgledate baš, baš umorno - primetila je jedna zabrinuta obožavateljka, koja je ostavila komentar ispod Bjeline slike na Instagramu.

Republika

Foto: Tanjug Strahinja Acimovic

 

Bjelogrlić je svojevremeno progovorio o svom fizičkom izgledu i otkrio razloge zašto izgleda tako kako izgleda.

Imam podočnjake još od mladosti. Hteo sam to da sredim, ali jedan hirurg mi je rekao da ih slučajno ne diram. I onda sam se predomislio. S Bredom Pitom se nije lako porediti. Kad malo živim urednije i živim normalnije, bavim se sportom, to bude bolje. Ovo je sve od noći i noći u kafani - rekao je Bjelogrlić kroz smeh u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

U seriji "Bolji život"

Film "Čuvari formule" niže uspehe i poslednje u nizu priznanja dobio je na festivalu u Herceg Novom, ali ni to izgleda nije dovoljno da Bjela zablista, pa je od simpatičnog Bobe iz "Boljeg života" ostala samo bleda senka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading