TOTALNO BEZ CENZURE - JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U HALTERIMA! Ove scene gledate na sopstvenu odgovornost!

Autor:

Zabava

19.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin pokazala golu zadnjicu u novim epizodama serije.

TOTALNO BEZ CENZURE - JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U HALTERIMA! Ove scene gledate na sopstvenu odgovornost!

Foto: Instagram.com

Glumica Jelisaveta Orašanin je svojom ulogom elitne prostitutke Svetlane u seriji "Močvara" privukla veliku pažnju publike. Prve dve sezone serije su već osvojile gledaoce, a nakon pauze, osam završnih epizoda su ponovo privukle pažnju ljubitelja serija. Prva nova epizoda je izazvala veliku pažnju, posebno zbog vrelih scena u kojima Jelisaveta pokazuje svoju izvajanu figuru.

Jelisaveta Orašanin je nedavno otkrila detalje o svojoj ulozi u "Močvari", ističući da je uživala istražujući mračne tajne i najemotivnije trenutke svog lika. Kroz lik Svetlane, glumica istražuje kompleksne emocije i duboke tajne, što je za nju predstavljalo izazovnu i inspirativnu ulogu.

 

Nakon emitovanja novih epizoda, gledaoci su aktivno diskutovali o Jelisavetinom izvanrednom glumačkom izrazu i hrabrosti da istraži kompleksne aspekte lika Svetlane. Posebno su se istakle scene u kojima je glumica pokazala svoju izuzetnu glumačku veštinu, ali i fizičku spremnost za zahtevne scene.

Inače, Jelisaveta Orašanin je nedavno govorila o svojoj ulozi u "Močvari".

- Igram Svetlanu, devojku koja je u vodama prostitucije koja biva umešana u jedno veoma misteriozno i čudno ubistvo svog klijenta. I onda, tokom epizoda, mi otkrivamo dosta tajni koje Svetlana ima, što mračnih, što nekih njenih najemotivnijih trenutaka. I onda je meni kao glumici bilo jako zabavno da dotaknem taj mulj koji ovaj lik nosi, a i da dotaknem te najveće i najosetljivije emocije koju jedna žena može da ima i koju jedan lik kao što je ona može da oseti - objasnila je Jelisaveta u razgovoru za Tanjug reflektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading