ANDRIJA MILOŠEVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O ODNOSU S MILANOM VASIĆEM! Glumac otkrio šta se dešava sa Teatrom na Brdu, pa pomenuo i Anđelku! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike porazgovarala je o svim aktuelnim temama sa popularnim glumcem.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O ODNOSU S MILANOM VASIĆEM! Glumac otkrio šta se dešava sa Teatrom na Brdu, pa pomenuo i Anđelku! ŠOK! (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

U Beogradskom dramskom pozorištu juče je održana tribina "Sećanje na Jagoša", povodom godišnjice smrti Jagoša Markovića (1966-2023), na kojoj je svoje uspomene na čuvenog reditelja evocirao i Andrija Milošević.

- Iznajmio sam stan kod njegove majke i živeo kod nje nekoliko godina. Mnogo se tu stvari isprepletalo. Mnoge glumce je povezao i svi mi koji smo igrali kod Jagoša kao da smo zajedno u vojsci bili - istakao je Milošević i dodao da Jagoš, kojeg je opisao kao vođu specijalnih jedinica u pozorištu, svima nedostaje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Ekipa Republike porazgovarala je sa Miloševićem o svim aktuelnim temama, a njegov odnos sa Milanom Vasićem, koji je pre nekoliko dana izdao novu pesmu "Metohijo, moja avlijo" nametnuo se kao tema. Nekada su bili nerazdvojni, snimili su seriju "Pevaj, brate" i igrali predstave po Srbiji, pa iako nije bio na Milanovom koncertu u Prizrenu, a ni na promociji njegove nove pesme u Beogradu, Andrija nam je rekao da je poslušao Vasićevu pesmu i pohvalio njegov rad.

- Jesam, čuo sam novu pesmu Milana Vasića.On sjajno radi ovaj posao, opredelio se za jedan muzički žanr. On je oduvek to voleo. Sećam se dok smo ranije putovali i igrali predstave uvek je pevao kosovske pesme, koje dotad nisam znao. Od njega sam čuo, na primer,  "Udade se Jagodo". Dugo sam ga nagovarao da peva. Podržavam njegov rad i želim mu mnogo sreće. On zaista promoviše prave vrednosti - rekao nam je Andrija u dahu.

Republika

Foto: Luka Tomić

Milan Vasić

Teatar na Brdu sa ulazi u novu pozorišnu sezonu, a osnivač ovog pozorišta kaže da je presrećan što će se upravo na sceni njegovog pozorišta Anica Dobra vratiti daskama.

Imamo i novu predstavu "Sedam dana sunčeve svetlosti" u Teatru na Brdu, a glavne uloge igraju Anica Dobra, koja se vraća u pozorište u velikom stilu, zatim Mirjana Karanović, Bojan Dimitrijević i Mina Sovtić koja će igrati Anicinu ćetku, a i inače joj je ćerka - ponosan je Milošević, koji je dodao da se probe održavaju u prostorijama Beogradskog dramskog pozorišta, dok se predstave igraju u Teatru na Brdu.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Anica Dobra u novoj predstavi u Teatru na brdu

Glumca ćemo uskoro gledati u novom filmu "Prva klasa - pun gas", svojevrsnom nastavku kultne "Nacionalne klase"-

Mislim da će to biti trka života, biće fenomenalno! Fascinantni glumci, ja za promenu igram Crnogorca, stvarno dugo nisam igrao likove iz Crne Gore. Uglavnom po "Južnom vetru" igraju druge kolege, ja ne. Ali fenomenalno će biti - priča Andrija, koji na pitanje da li se sprema nastavak sitkkoma "Andrija i Anđelka" sa Anđelkom Prpić zagonetno odgovara:

Foto: ATA Images

Sa Anđelkom Prpić

Anđelku sam sreo pre dva-tri dana, pa smo nešto pričali. Ništa se ne zna... 

Za kraj, Milošević u šali dodaje da najviše voli da sarađuje sa samim sobom,pa brzo dodaje:

Volim sa svima da radim. Otvoren sam čovek i svi rado dolaze kod mene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading