TREBALO JE DA ONA PRIČA O MENI, A NE JA O NJOJ! Eva Ras se slomila u programu uživo zbog SMRTI Radmile Živković: Imala je najlepše oči! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.09.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica potresena zbog tragične sudbine koleginice Radmile Živković!

TREBALO JE DA ONA PRIČA O MENI, A NE JA O NJOJ! Eva Ras se slomila u programu uživo zbog SMRTI Radmile Živković: Imala je najlepše oči! (GALERIJA)

Foto: printscreen/Kurir TV, Printscreen/ Festival MESS

Legendarna glumica Radmila Živković preminula je juče u Beogradu, u 72. godini, a biće sahranjena 24. septembra na Novom groblju u Beogradu, u 14.30 časova. Rođena u Kruševcu 14. januara 1953. godine, Radmila je svoju karijeru započela krajem šezdesetih i ostvarila zapažene uloge u brojnim filmovima, pozorišnim predstavama i televizijskim serijama.

Republika

Foto: Tanjug

Radmila Živković će biti sahranjena u utorak

Danas se u jutarnji program televizije Pink uključila Eva Ras, koja je progovorila o pokojnoj koleginici, te otkrila koliko je tužna zbog njene smrti.

- O nama glumcima ljudi uvek imaju pogrešno mišljenje. Misle da smo srećni i da je divno. "Srećni ljudi" su započeli sa tom jezičnom grupom, odeljenjem. To je jedno vreme išlo, jednu sezonu ili dve. A u trećoj sezoni ih je smenio sa "Rančem prokletih" Siniša Pavić. Rada je bila velika glumica. Kad sam je srela, rekla mi je: "Ja se molim Bogu da vi budete bolji nego mi". Tako sam nasledila i u nekoj drugoj sezoni ulogu poslenje. Nazvala sam je, rekla da ne znam šta da radim, rekla je: "Kako ne znaš, zar nije dovoljno što sam ja izgubila ulogu, nemoj i ti" - otkrila je Eva.

- Rada je znala, i ja znam, da glumačka karijera ne zavisi od toga koliko smo talentovani, koliko nas vole, tu su druge stvari. Ja sam bila u njenoj kući u Kruševcu. Nismo pre bile bliske, samo srdačne. Kad smo se vraćale sa Niškog festivala, kad smo došli blizu Ćićevca, Rada je ispričala divnu priču, da je u njenoj kući u Kruševcu pripremljena divna gozba i da svratimo, da ima samo 20 kilometara. Ja sam rekla: "Ja hoću i mogu, ali to nije 20 kilometara, ima i povratak, znači 40". To se njoj dopadalo, uvek je to pominjala.

- Ja imam 84. godine, sad ću uskoro i da odem sa ovog sveta. Ali mnogo sam tužna. Mislila sam da će Rada pričati o meni, 12 godina je bila mlađa o mene. Mislila sam kad umrem, ima ko da priča o meni lepo... Ali sudbina je bila takva, sad ja pričam o njoj. Niko još nije nadživeo svoju sudbinu. Još Sinišu Pavića nismo oplakali... Sve se pitam, da li je tamo u podeli kod Siniše... Kad dugo živite, onda svi odlaze oko vas... I Rada Đuričić je sad otišla... Ja ne poznajem sav ovaj mlad svet, svet se promenio. Rada, Siniša i ja smo došli iz drugog vremena, ovo vreme je drugačije. Volela bih da je sad Rada ovde i da priča o meni. Ja ne mogu da zamislim kako sad glumci postaju glumci - dodala je glumica. 

- Rada je bila lepotica, upisala je akademiju. Imala je najlepše plave oči. Ja sam sa 18 godina upisala akademiju. Tada je bilo čim je upišeš, postaješ glumac, jer su reditelji dolazili na fakultet da pitaju za glumce, nije bilo kastinga. Drago mi je što nisam sad mlada. Rada je bila najbolja ministarka. Našla je neku meru komičnosti i neke socijale, produbila tu ulogu. Oko mene nema više mojih vršnjaka. Rado, počivaj u miru i putuj plavim prostranstvima - istakla je Eva tužnim glasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading