SLAVNA KASANDRA OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE! Bez jedne stvari ne može, a ono što je rekla o sebi IZNENADIĆE MNOGE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

25.09.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike sastala se sa Koraimom Tores i uverila se da se popularna glumica nije nimalo promenila od devedestih kada smo je gledali u ulozi Kasandre.

SLAVNA KASANDRA OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE! Bez jedne stvari ne može, a ono što je rekla o sebi IZNENADIĆE MNOGE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Koraima Tores

Domaća telenovela "Igra sudbine" postala je bogatija za veliko svetsko ime - Koraimu Tores. Poznata glumica koju smo gledali i zavoleli u nezaboravnoj seriji "Kasandra" odigraće epizodnu ulogu u najdugovečnijoj domaćoj seriji, a tim povodom Koraima Tores boravi u našoj zemlji. Kako smo saznali, Koraima Tores će sutra ujutru napustili Beograd i vratiti se u Kolumbiju, gde živi i radi.

Ekipa Republike sastala se danas sa slavnom Kasandrom, koja nam je otkrila mnoge detalje o sebi. Uverili smo se da glumica odlično izgleda i da za nju vreme kao da je stalo! Koraima nam je rekla da vodi računa o svom izgledu.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

 

- Nema razloga da ne izgledam dobro jer sam presrećna što sam ovde sa vama - rekla je glumica, pa zatim otkrila svoje dnevne rutine.

- Dobro se hranim, trudim se da moja iskhrana bude zdrava. Takođe, vežbam. Negujem svoje telo i lice raznim kremama, veliku pažnju posvećujem kosi i nikada je ne sušim fenom. Nikada nisam otišla na spavanje, a da prethodno nisam skinula šminku - naglašava Koraima Tores.

 

 

Lepa Kasandra je otkrila i da najviše voli da provodi vreme u samoći, što nas je poprilično iznenadilo.

- U slobodno vreme volim da čitam i da provodim vreme sa mačkama. Uživam u samoći. Volim da budem sama sa sobom, da gledam neki dobar film ili seriju - istakla je glumica.

Koraima Tores nam je otkrila da je tokom boravka u Beogradu jela ćevape, pila medovaču i uživala u odličnom noćnom provodu u Skadarliji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading