BRANKA PETRIĆ U JAVNOSTI POSLE STRAŠNOG PADA! Glumica progovorila o NEZGODI koju je doživela tokom predstave! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojne poznate ličnosti ispratile su premijeru serije "Nobelovac".

BRANKA PETRIĆ U JAVNOSTI POSLE STRAŠNOG PADA! Glumica progovorila o NEZGODI koju je doživela tokom predstave! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Beogradska premijera serije "Nobelovac", autora Tihomira Tike Stanića, održana je večeras u MTS dvorani. Među autorskom i glumačkom ekipom našla se i Branka Petrić, koja je prošetala crvenim tepihom. Bilo je to prvo pojavljivanje velike glumice nakon nezgode koju je doživela na pozorišnim daskama, kada je povredila rame.

Branka je vidno raspoložena i nasmejana pozirala okupljenim fotoreporterima, a nakon svečane projekcije prve dve epizode "Nobelovca", glumica je za Republiku otkrila da se posle strašnog pada dobro oseća.

- Te večeri je bilo divno, bilo je mnogo publike, puna sala... Ja u predstavi "Da krenemo ispočetka" igram baku Lu, koja je vrlo raspoloižena. I ja kao malo brže da izađem na scenu i eto. To je bio 20. juna. Išla sam na terapiju mesec i po dana svakog dana - rekla je Petrićeva, koja je tom prilikom povredila rame, i dodala da je sada sve u redu.

Serija koja prati život Ive Andrića tokom nekoliko meseci tokom 1961. godine. Serija od osam epizoda premijerno stiže na RTS 5. oktobra,gde će se emitovati subotom i nedeljom u 20.00 časova.  

 

 

U seriji igraju Tihomir Stanić (Ivo Andrić), Selma Alispahić (Milica Babić), Igor Jurinić (mladi Ivo Andrić), Vladan Gajović (Rodoljub Čolaković), Bojan Žirović (Brana Milenković), Branka Šelić (Vera Stojić), Slobodan Beštić (Marko Ristić), Svetozar Cvetković (Aleksandar Vučo), Branka Petrić (Zorka)...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading