TEATAR MOAMERA KASUMOVIĆA PRESTAJE SA RADOM! Glumcu pedofilu otkazana saradnja u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

26.09.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasumović koji je osuđen za bludničenje nad maloletnikom nije išao u zatvor, ali ga je kazna stigla na slobodi.

TEATAR MOAMERA KASUMOVIĆA PRESTAJE SA RADOM! Glumcu pedofilu otkazana saradnja u Crnoj Gori!

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Iako nije ni dana proveo iza rešetaka zbog bludničenja nad maloletnikom, Moamer Kasumović trenutno živi kao u zatvoru. Kolege ne žele sa njim da sarađuju, pa je i u Sarajevu i u rodnom Bijelom Polju označen kao nepoželjan. Posle vesti da će njegove scene biti izbačene iz novog filma "Balkanika", čije je snimanje završeno ove godine, stiže vest da je rasformiran OMO teatar, čiji je Kasumović jedan od osnivača.

Naime, pre nešto manje od mesec dana crnogorski glumac Omar Bajramspahić je s Kasumovićem glumio u predstavi "Samo pošteno pa ko koga zajebe" ili "Osmi smrtni grijeh" reditelja Obrada Nenezića.

Republika

Foto: ATA Images

 

Uz to, Kasumović, Bajramspahić i Nenezić su osnivači nezavisnog OMO teatra, a spomenuta predstava je bila prvi projekt novoosnovane teatarske kuće.

- Saznao sam o ovoj užasnoj situaciji iz medija i najblaže rečeno šokiran sam. Drago mi je da je mladić koji je žrtva progovorio, jer ovakvi zločini moraju biti oštro kažnjeni, a žrtvama pružena svaka moguća podrška - rekao je Bajramspahić za portal Klix.ba.

Dodao je i da je saradnja s Kasumovićem prekinuta.

- Svaka saradnja s njim je prekinuta, a OMO teatar rasformiran - dodao je glumac.

Republika

Foto: hidmet.gov.rs/printskrin

 

Podsećamo, ovaj slučaj pedofilije se dogodio 2021. godine, a nakon toga je usledila prijava i sudski proces koji je rezultirao presudom u kojoj je Kasumović dobio godinu dana zatvora.

S obzirom na to da zakon dopušta da se može otkupiti do godine zatvora (jedan dan oko 100 KM), Kasumović je to i učinio zbog čega nikada nije otišao iza rešetaka.

Moamer Kasumović proslavio se ulogom u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading