Petar Božović priznao da PREZIRE svoju ulogu u KULTNOM FILMU: "Bilo je ODVRATNO, tako nešto više ne bih igrao!"

Autor:

Zabava

30.09.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cenjeni glumac je otkrio da se kaje zbog role u "Lepa sela lepo gore".

Petar Božović priznao da PREZIRE svoju ulogu u KULTNOM FILMU: "Bilo je ODVRATNO, tako nešto više ne bih igrao!"

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Cenjeni glumac Petar Božović odigrao je upečatljivu ulogu Slobe u filmu "Lepa sela lepo gore" za koju je dobio mnoštvo pohvala. Ipak, njemu je ostala u ružnom sećanju, te je glumac iznenadi priznanjem da upravo ovu svoju ulogu prezire.

Božović je otkrio koju ulogu nije voleo što je odigrao, koja je za njega bila najgora.

- Rekao sam uloga u filmu "Lepa sela, lepo gore". Tu su me hvalili isto, ali to je tako odvratno i tako je tačno to. Pa me zbog toga više nervira, a onda negde mislim ima i u meni toga sigurno, čim sam ja to dobro odigrao. Ne može baš to ovako da izmislite takve stvari. Tako da ne bih takvu ulogu više igrao, stvarno - rekao je Božović za RTS.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Glumac je objasnio da se tokom rada na svakoj novoj ulozi poistovećuje sa likovima koje tumači.

- Čovek mora da provuče ulogu kroz sebe i tamo nađe neke elektronske tačke koje se slažu ili ne slažu. Ali previše verovati u uloge jeste opasno. Poistovećivati se (sa ulogom). Ja sam imao problem sa Teslom, toliko sam se uživeo i počeo da živim tim životom. Čak sam i spavao uspravno kao on. Onda sam počeo da razmišljam na njegov način. Međutim, jedne noći, oko sat posle ponoći, vidim ja, boli me glava, a potencijal mojih vijuga je uzan za njegove misli. Rekoh sebi: "Petre, biće još uloga, ali nemoj sada da izludiš, hajde ti dole na šank." Niko me nije video. Kada su me videli dole, zabezeknuli su se - rekao je Božović i dodao:

- Tako se čovek oslobodi. To je velika presija, ogromne su to ličnosti. Ne možete igrati celokupnog (Teslu). Ja sam sve saznao o njemu i to je nešto što me prati ceo život, ali na jedan lep, iskustven način.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading