PEVAČICA I VODITELJ LUDOVALI U DVOJE NA SRPSKOJ PREMIJERI NOVOG "DŽOKERA"! Poznati pogledali najiščekivaniji film godine! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoakin Finiks se vratio ulozi Artura Fleka, a Lejdi Gaga se transformisala u očaravajuću Harli Kvin.

PEVAČICA I VODITELJ LUDOVALI U DVOJE NA SRPSKOJ PREMIJERI NOVOG "DŽOKERA"! Poznati pogledali najiščekivaniji film godine! (FOTO)

Foto: Foto Kipit reels

Nastavak najgledanijeg stranog filma u istoriji Srbije, s maestralnim Hoakinom Finiksom i Lejdi Gagom u glavnim ulogama, "Džoker - ludilo u dvoje", sinoć je premijerno prikazan u Beogradu, a ovaj događaj nisu propustile ni mnoge poznate ličnosti.

Među njima su bili pevačica Marina Perazić, glumci Kris Gavrić, Milan Pajić, Stefan Buzurović, tv lica Boško Jakovljević, Marija Savić Stamenić, Ana Stamenković, Jelena i Aleksandar Gajšek, Filip Ivanjac, direktor Filmskog centra Srbije Ivan Karl i drugi. Posebnu pažnju privukli su Marina Perazić i Boško Jakovljević koji su doslovno ludovali u dvoje na premijeri novog "Džokera". Pevačica je pozirala u miniću, a u jednom trenutku je čak smelo podigla nogu ka objektivu i dokazala da i dalje ponosno nosi titulu seks-simbola.

Oskarom nagrađeni Hoakin Finiks vraća se ulozi Artura Fleka, poznatijeg kao Džoker, dok se famozna dobitnica Oskara, Lejdi Gaga transformiše u očaravajuću Harli Kvin u glamuroznom ludilu nastavka kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine.

Scenario su ponovo potpisali Tod Filips, koji je i reditelj filma, i Skot Silver, koji su radili i na originalnom filmu, a koji je zaradio više od milijardu dolara od prodaje karata u bioskopima širom sveta i sve do nedavno bio film s najvećom zaradom u kategoriji R.

„Džoker: Ludilo u dvoje” nas u napetoj i emotivnoj priči ponovo vodi u mračne hodnike Arkham State bolnice, gde se Artur Flek suočava s novim izazovima i ulogama. Dok se u pozadini čuje melodična muzika, Finiks i Gaga oživljavaju svoj odnos kroz strastvene scene, dok Brendan Glison u svojoj ulozi čuva tajne Arkhamovog sveta.

Republika

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Warner Bros. Pictures

Scena iz filma

Fillips je naglasio: „Nismo želeli da napravimo nastavak koji je samo ponavljanje prvog filma. Hoakin nikada ne bi izabrao lakši put. Ako bi ikad napravio nastavak, hteo je da bude jednako intenzivan kao i prvi film.”

Ovaj film predstavlja i nova lica kao što su Brendan Glison, Ketrin Kiner, Hari Louti i drugi.

Originalni film "Džoker“ iz 2019. godine izazvao veliku kontroverzu. Osim komercijalnog uspeha, film je ostvario i veliki broj priznanja na dodelama nagrada, uključujući 11 nominacija za Oskara, među kojima se ističe ona za najbolji film i najbolju glavnu mušku ulogu, koja je na kraju pripala Hoakinu Finiksu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading