"POLICAJAC JE IZVADIO LISICE I KRENUO NA MOJU MAJKU OD 77 GODINA": Glumac POBESNEO zbog incidenta u Zagrebu!

Autor:

Zabava

14.10.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Ružić je opisao ceo događaj, koji je šokirao njegove pratioce na putem društvenim mrežama.

"POLICAJAC JE IZVADIO LISICE I KRENUO NA MOJU MAJKU OD 77 GODINA": Glumac POBESNEO zbog incidenta u Zagrebu!

Foto: Wikipedia

Siniša Ružić

Glumac Siniša Ružić, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji po ulogama u brojnim hrvatskim serijama "Dar Mar", "Na granici" i "Crno-bijeli svijet", podelio je sa pratiocima na mrežama da je njegova majka doživela veliku neprijatnost u centru Zagreba.

Glumac je pobesneo zbog okršaja policije i njegove 77- godišnje majke, koja je samo želela da ulicom, a pretili su joj hapšenjem.

- Moju majku od 77 godina je policija htela da privede jer je hodala po ulici uz park na Kegliću, jer se tamo održava JE**NI ZG MARATON! Nije htela da da ličnu kartu! Onda je policajac izvadio lisice i krenuo za 77-godišnjakinjom - napisao je glumac i dodao:

 

 

- Valjda bi trebala ići sa 77 godina 10 km peške da pređe na drugu stranu! Maraton bilo koje vrste po centru grada, i po centralnim prometnim pravcima se može organizovati u gradovima koji imaju metro i alternativu za građane.

Ružić je rekao da je pretnja privođenjem starijih ljudi velika sramota.

 

Majku od 77 godina mi je policija htjela privesti jer je hodala po ulici uz park na Kegliću, jer se vani održava JEBENI... Posted by Siniša Ružić on Sunday, October 13, 2024

 

- Pretnja privođenjem starijim ljudima zbog toga što žele preći ulicu je sramota za svaku vlast. Ne mogu zameriti policajki jer očito provodi sulude namere pretpostavljenih, i žrtva je neiskustva. Samo želim ukazati na glupost i nepravdu - napisao je Siniša Ružić na Fejsbuku.

Mnogi su mu u komentarima uputili poruke podrške, ali bilo je i onih koji su pisali da je njegova majka pogrešila jer nije pokazala ličnu kartu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading