ŠOKIRAĆE VAS OVA SCENA BAĆE SA SUPRUGOM! Stavio ju je na TEST pred kamerama, pored nje je potpuno drugi čovek!

Autor:

Zabava

17.10.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radonjić je ludo zaljubljen u svoju suprugu, koju je neko vreme krio od javnosti.

ŠOKIRAĆE VAS OVA SCENA BAĆE SA SUPRUGOM! Stavio ju je na TEST pred kamerama, pored nje je potpuno drugi čovek!

Foto: Instagram/milicamikic_

Milica i Miodrag na svadbi

Glumac Miodrag Radonjić otkrio je na premijeri filma "Prva klasa - pun gas" kako mu je bilo dok je bio na glumačkim probam, ali i da se zabrinuo da bi mogao da se navikne, odnosno "navuče" na brzu vožnju, ali je istakao da želi da ta vožnja bude bezbedna. 

- Volim brzu vožnju, kada je bezbedna, imao sam priliku kada smo snimali emisiju, vozio nas je jedan momak, 260 na sat, to mi je bilo ludilo, nešto nesvakidašnje, nikada to nisam iskusio, može čovek da se navuče na to. Polagao sam na Jugiću, ali i trkački ide kao nevreme, dosta se razlikuje od ovog. Zavisi kakva je uloga, taj svet je privlačan i zanimljiv, ali mi glumci imamo privilegiju da svašta nešto iskusimo kroz glumu - ispričao je Miodrag, pa dodao:

 

 

- Najvažnije je da bezbedno voziš i u metaforičkom i u pravom smislu. Generalno se trudim da imam jedan isti princip kada spremam ulogu, pravim se odnosima tih drugih ljudi. Mi smo imali tu privilegiju da imamo glumačke probe, da temeljno radimo, samim tim mislim da smo napravili bajkovit film i da smo došli do istine. 

Inače, glumac Miodrag Radonjić je od 2020. godine u skladnom braku sa Milicom Mikić, koju je jednom u šali nazvao srpskom Monikom Beluči. Ona mu je bila podrška i na premijeri ovog filma, a na pitanje koliko se borio za svoju suprugu, Miodrag je poručio da je to pravo pitanje za nju.

 

 

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading