U SERIJI JE BIO KLINAC, DANAS BI GA RETKO KO PREPOZNAO! Prestao da se bavi glumom, a onda se pojavio obnažen u spotu (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uloge u popularnoj seriji, odlučio se za muzičku karijeru i postao frontmen grupe "Irie FM".

U SERIJI JE BIO KLINAC, DANAS BI GA RETKO KO PREPOZNAO! Prestao da se bavi glumom, a onda se pojavio obnažen u spotu (FOTO)

Foto: youtube/ Holivud YouTube/Novo jutro

Vukašin Marković, poznat po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago", nije samo glumac, već i uspešan muzičar. Nakon uloge u popularnoj seriji, odlučio se za muzičku karijeru i postao frontmen grupe "Irie FM". Međutim, njegovo pojavljivanje potpuno nag u jednom muzičkom spotu izazvalo je dosta pažnje i komentara javnosti.

Foto: Instagram printsceen

Vukašin Marković

Iako se posvetio muzici, Vukašin nije zaboravio svoje glumačko iskustvo. U jednom intervjuu za "Hello", otkrio je detalje o svom odrastanju i porodičnoj situaciji. Naime, Vukašin je podelio javnosti da je njegov otac ostao invalid nakon teške saobraćajne nesreće, što je uticalo na njegov odnos prema motorima. Ipak, Vukašin je kasnije, kao samostalna osoba, odlučio da postane vlasnik motora i istakao je da već osam godina odgovorno uživa u vožnji.

Foto: Instagram printsceen

Vukašin Marković

 

Iako se posvetio muzici, Vukašin se rado seća svog učešća u seriji "Porodično blago".

Foto: youtube/ Holivud YouTube/Novo jutro

Vukašin Marković u seriji Porodično blago 

Ističe da nikada nije zažalio što je radio na tom projektu, koji se i dalje reprizira već desetu godinu zaredom. Upravo zbog ove uloge, Vukašin je ostao upamćen u sećanju mnogih gledalaca.

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje i to nas seća na neka druga vremena - rekao je on jednom prilikom za "Prvu".

Vukašin Marković je, dakle, uspešno kombinovao svoju ljubav prema glumi i muzici, ostavivši neizbrisiv trag u domaćoj zabavnoj industriji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading