"Potpuno drugačiji Biković...": EKIPA FILMA "IZOLACIJA" MORALA DA POTPIŠE UGOVOR O TAJNOSTI! Sve je pod velom misterije!

Autor:

Zabava

22.10.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti i prvi film koji ni mediji ni kritičari neće videti pre zvanične premijere koja je zakazana za 29.oktobar u Sava Centru.

"Potpuno drugačiji Biković...": EKIPA FILMA "IZOLACIJA" MORALA DA POTPIŠE UGOVOR O TAJNOSTI! Sve je pod velom misterije!

Foto: Foto Nemanja Miščević

Novi igrani film "Izolacija" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi premijerno stiže na veliko platno 29. oktobra i biće to prvi film koji ni mediji ni kritičari neće videti pre zvanične premijere u Sava Centru. Ova misteriozna priča sama po sebi krije mnoge tajne, pa je tako  u javnost isplivao i podatak da je celokupna filmska ekipa morala da potpiše Ugovor o tajnosti.

Tako su se glumci, ali i ostatak filmske ekipe obavezali da neće govoriti u javnosti o detaljima ovog projekta. Više od mesec dana niko iz glumčke i autorske ekipe ne želi do kraja da odgovori na pitanje o čemu se radi u ovom filmu, osim šturih najava "o potpuno drugačijem Bikoviću".

Republika

Foto: Foto Nemanja Miščević

 

- To je jedan žanrovski neobičan film, hibrid kakav nismo imali neko vreme. Predstavlja spoj mistike, trilera, horora. Pomalo je ovaj film i eksperiment, a verujem da će publici da se dopadne. Meni je svakako bio smeo i neobičan kada sam dobio scenario i kada sam ga pročitao. Privukao me je baš zbog toga što je nesvakidašnji - rekao je Biković za Republiku.

On je u razgovoru za medije istakao da se za ulogu biologa Jovana dugo spremao, kao i da ne zna šta će ljudi o njemu misliti posle ove role.

Kako je ranije najavljeno, glavni lik Jovan (koga tumači Biković) odlazi u zabačenu šumu gde bez bilo kakvog kontakta sa civilizacijom provodi mesec dana u posmatranju životinja i održavanju kamera koje ih snimaju. Mir i spokoj krajolika na obroncima Tare vrlo brzo bivaju prekinti čudnim pojavama koje glavnog junaka dovode na ivicu paranoje i stvarnosti.

Pored Bikovića u ovom filmu igraju i Milena Predić, Miodrag Miki Krstović, Mladen Andrejević, Matea Milosavljević, Andjela Jovanović i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading