SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA NAPUSTILA POLICIJSKU STANICU: Evo šta je glumac odmah uradio!

Autor:

Zabava

23.10.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa atraktivnom voditeljkom je obavljen razgovor!

SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA NAPUSTILA POLICIJSKU STANICU: Evo šta je glumac odmah uradio!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Sergej Trifunović sinoć je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Kako je otkrio izvor, policija je nešto posle 22 sata, po Trifunovićevoj prijavi, došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom. Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da će polomiti sve po kući. S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Instagram/Printscreen

Sergej je sinoć prijavio Isidoru policiji

Tokom razgovora s policijom, utvrđeno je da Isidora Mijanović boravi u Srbiji bez validne boravišne dozvole, što ju je dovelo do daljeg pritvora, ali bez elemenata nasilja u ovom slučaju. Trenutno je zadržana u policijskoj stanici na Voždovcu, gde je dala izjavu o celokupnom događaju.

Sergej se pojavio ispred policijske stanice, ali nije želeo da da izjavu. Kako Kurir prenosi, oboje će sutra dati izjavu. Isidora je u jednom trenutku napustila policijsku stanicu i odvezena je u nepoznatom pravcu. Uslikana je kako razgovara s policajcima u službenom vozilu i objašanjava im nešto rukama, prenosi gorepomenuti medij.

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sergej je pre incidenta bio na promociji Sajsi MC

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading