VIŠE NIJE TAJNA! Anđela Jovanović i Mihail Dudaš odabrali prelepo srpsko ime za svoju bebu!

Autor:

Zabava

23.10.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica, ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, porodila se u strogoj tajnosti.

VIŠE NIJE TAJNA! Anđela Jovanović i Mihail Dudaš odabrali prelepo srpsko ime za svoju bebu!

Foto: Instagram.com

S obzirom na to da nije poznat tačan datum kada je glumica Anđela Jovanović donela na svet novi život, plod njene ljubavi s Mihailom Dudašem, odmah su krenula nagađanja o polu deteta. Iako su ponosni mladi roditelji želeli da sakriju sve detalje o svom mezimčetu, emotikon plavih srca ispod Anđelinih objava naogvestio je da je reč o dečaku.

Sin Anđele i Mihaila dobio je prelepo srpsko ime Luka.

Reč je o imenu grčkog porekla i znači svetlo, onaj koji nosi svetlo.

Nakon što je ćerka Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića objavila fotografije prve šetnje sa suprugom i bebom po parku nizali su se komentari njihovih prijatelja, poznanika i pratilaca na društvenim mrežama. Ime je ispod dirljive fotografije napisala glumica Tamara Krcunović:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

- Srećno rođenje Luke.

Nakon što je vest o dolasku bebe u porodicu Jovanović-Dudaš postala javna, javnost je bila znatiželjna da čuje reakciju ponosne bake Branke Pujić.

Presrećni smo. Hvala na čestitkama - rekla je ona kratko za Telegraf.

Foto: ATA Images

Ponosni baba i deda Branka Pujić i Dragan Jovanović

Dolazak bebe u porodicu Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša predstavlja veliku radost za njih, ali i za njihove bližnje i obožavaoce. Ova važna životna prekretnica označava novi početak i donosi sa sobom mnogo emocija i nezaboravnih trenutaka. Svi želimo Anđeli, Mihailu i njihovoj bebi mnogo sreće i ljubavi u budućnosti.

Na društvenim mrežama mnogo je onih koji su se takođe pridružili čestitkama, pa su mladoj glumici poželeli da što više uživa u majčinstvu, pogotovo kada je beba sada ovako mala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading