OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI TRENUCI BORE ĐORĐEVIĆA: Pevaču pred SMRT ispunjena želja! (VIDEO)

Autor: M. B. / M. P.

Zabava

24.10.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković oktrila šta se dešavalo sa slavnim rokerom!

Pesma "Pogledaj dom svoj anđele" predstavlja kritiku savremenog društva, a pokojni pevač se obraća "anđelima" koji ne žele, ili odbijaju da vide strahote koje nas okružuju. Glumački ansambl Teatra Odeon, ovoga puta na čelu sa Sašom Đuraševićem u ulozi Jovana Jovanovća, spoljnog ministra unutrašnjih poslova, izvešće preko trideset dobro poznatih i omiljenih hitova grupe "Riblja Čorba"  koji su obeležili muzičku scenu s kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka. 

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Sanja Marinković sa članovima ekipe

Ekipa portala Republika ispradila je danas konferenciju za medije, koju je vodila voditeljka Sanja Marinković.

- Posebno smo ponosni na ovu predstavu. Ovo pozorište je specifično što se tiče scene, kostima, glumaca... Premijera "Luficera" je prošla fantastično, gledalo je prestavu preko 10.000 ljudi. Bora Đorđević je svojevremeno pričao da su mu nudili da "Pogledaj dom svoj anđele" postane srpska himna, naravno, to nije bilo moguće. Ona je bila inspiracija Marku Jovičiću da napravi ovakav mjuzikl - rekla je Sanja Marinković. 

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Reditelj Marko Jovičić

- Mnogi misle da radimo ovu predstavu u Borinu čast, mi imamo čast da je Bora sa nama sarađivao na predstavi do poslednjih nekoliko dana. Sve što je u ovoj predstavi, on je video. Napravili smo sjajnu predstavu - otkrio je Marko.

Prepisku možete videti u nastavku ovog teksta.

- Bora je u poslednjim trenucima blagoslovio ovaj rad - istakla je Sanja, pa predstavila glumački ansambl Teatra Odeon.

Oni su otkrili mnogo zanimljivih detalja o ovoj predstavi, a celu konferenciju možete pogledati u snimku na početku ovog teksta.

EKIPA PREDSTAVE "POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE"

Glumci:

Saša Đurašević - Jovan Jovanović, spoljni ministar unutrašnjih poslova Miljan Prljeta/Stojan Đorđević – Nada Jovanović, vesela malogradjanka koja želi da postane nešto više od ministarke Vesna Paštrović/ Miljana Popović – Staša, starleta, komsinica, inflenserka, pevačica i sve ostalo po potrebi, ko plati vise Stefan Đoković/ Žarko Dimoski – Džoni, Stašin dečko iz Crne Gore, a i sa Vračara,  po potrebi, ako se dobro plati Marko Marković/ Dimitrije Ilić – Pera, prijatelj Jovana Jovanovića, zamenik u svojstvu Nadinog ljubavnika Mladen Miljković/ Nenad Stanojević – Paparaco, homoseksualac koji radi po savesti Snežana Jeremić Nešković – sudija, u ženskom rodu, korumpirana Darija Glavonjić – Istina ,devojčica  obučena u belo, što joj ime kaže
 
Režija i adaptacija: Marko Jovičić
Dramatizacija: Dušan Stojanović
Koreograf: Katarina Ilijašević 
Scenograf: Dunja Kostić
Kostimograf : Sofija Stanković
Inspicijenti: Stanislav Mladenović, Aleksandar Vujanović, Hristina Jovanović 
 
Plesni ansambl: Ariel Martinez, Layane Coll Gardey, Lisne Alfonso Gonzàlez, Darien Janque Arguelles, Ariel Viola Dominica, Mercedes Baez Rojas, Yadier Pelier, Arieski Abad Videaux, Yetinay Martìnez Garzòn, Anastasija Zečković, Una Babamović, Marija Tomić, Anđelija Graovac, Iva Popović, Nikola Radovanović, Anton Elkin, Maša Marković, Anisija Gavrilović, Milica Vekić, Helena Petrović.
 
Orkestar: Igor Dragoj, Aleksandar Petrović, Miljan Davidović, Milan Savić, Aleksandar Vejinović
Hor: Tanja Jovićević – vokalni solista, Isidora Mitić – vokalni solista i Milan Savić – vokalni solista
Trajanje: Dva sata i trideset minuta (sa pauzom)
Na repertoaru pozorišta:
26. oktobar(premijera), 27. oktobar (premijera), 
 
Karte u prodaji: Na sajtu Teatra  www.teatarodeon.rs , kao i na biletarnici Teatra “Odeon” , Kraljice Natalije 45,11000 Beograd, 011-7350648

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading