"VARALA SAM MUŽA, ALI IZ LJUBAVI": Poznata glumica javno priznala sve greške iz prošlosti!

Autor:

Zabava

28.10.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras je otvoreno progovorila o svojim aferama koje je imala s drugim muškarcima dok je bila u braku.

"VARALA SAM MUŽA, ALI IZ LJUBAVI": Poznata glumica javno priznala sve greške iz prošlosti!

Foto: printscreen/Kurir TV

Uvek otvorena i bez dlake na jeziku - takva je Eva Ras, koja je o svom privatnom životu oduvek govorila bez zadrške. Tako je svojevremeno priznala da je, dok je bila u braku s slikarom Radomirom Stevićem Rasom, imala afere s drugim muškarcima.

Glumica je u pokušaju da se "opere" i objasni svoje postupke rekla da je svaki put varala supruga iz ljubavi.

- Nema razlike između muškarca i žene, isto je to… Svima treba ljubavi, nežnosti, pažnje, a kada to u nekom odnosu ili braku nedostaje, logično je da ćemo potražiti na drugom mestu. Varala sam Rasa u braku, ali sam to činila čistog srca i iz ljubavi. Ja sam se zaljubljivala u druge muškarce, volela sam ih. Ne treba vulgarizovati takve odnose i svoditi ih na kombinacije ili afere, kako ljudi vole da kažu. Takvi odnosi su iznad toga - rekla je Eva.

Republika

Foto: A. Nalbantjan

 

Eva je iznenadila i time da od supruga nije krila da ga je povremeno varala.

- Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, srećna i nasmejana i letela sam. A kada bih došla kući, bila sam nesrećna. Ali ja sam sve priznala Rasu. Rekla sam mu da sam ga prevarila i da sam se zaljubila u drugog, a onda je on počeo da viče na mene i da me vređa… Tada sam ga upitala: „Zašto vičeš, zašto se ljutiš? Pa ja sam ti upravo rekla da volim drugog, a došla sam tebi. Vratila sam se kući, izabrala sam tebe!“ Onda je prestao da viče i izvinio mi se - šokirala je iskrenošću Eva Ras u emisiji „Magazin In“.

Podsetimo, Eva je u braku sa slikarom Radomirom Stevićem Rasom, dobila ćerku Krunu, koja je iznenada preminula u Parizu u 24. godini. Smrt ćerke jedina je tema o kojoj glumica nije želela mnogo da govori u medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading