OVAKO IZGLEDA VEČERA OD 19 MILIONA DINARA: Šef restorana OBJAVIO RAČUN RAZUZDANIH GOSTIJU (FOTO)
Ljudi su bili potpuno šokirani kad su otkrili koliko je koštala jedna večera u restoranu turskog šefa Nusreta Gokcea, poznatog kao Salt Bae.
Njegovi restorani poznati su po visokim cenama hrane, a restoran "Nusr-Et Steakhouse" u Abu Dabiju nije izuzetak.
Čuveni turski kuvar na svom Instagram profilu objavio fotografiju računa s iznosom na kojem se ne vidi ništa osim veliki broj nula. Ukupan iznos raskošne večere iznosio je 615.065 UAE, odnosno više 19 miliona dinara. Kad to podelite na 14 ljudi koliko je sedelo za stolom, čini se da je večera koštala 4.7 miliona dinara po osobi.
Ali, po fotografiji računa, vidljivo je da nije uključena naknada za uslugu, tako da na ukupnu cifru treba dodati i napojnicu.
Šta je sve uključivala večera?
Ako se pogleda račun prvo se primećuju narudžbine zbog kojih je krajnja cena vrtoglavo porasla, poput pet boca vina Pétrus koje čine polovinu ukupnog iznosa računa, a koštale su 325.000 UAE.
Uz to, na popisu su se našle i dve flaše vina Louis XIII Pétrus iz 2009. koje su koštale 200.000 UAE. Dakle, samo ove narudžbine uspele su da podignu račun do ogromnih cifara.
Burne reakcije
Posle objave računa na Instagramu pratioci Salt Baea nisu bili impresionirani.
"Ovo nije inteligentan način za predstavljanje restorana, cena i životnog stila ovog čoveka. Ova vrsta objave čini veliku većinu ljudi širom sveta uznemirenim i odbija ih da posete bilo koji njegov restoran koji je možda u njihovom gradu ili na destinaciji koju posećuju."
Drugi je dodao: "Da, dobro, brate, bez obzira koliko novca imaš, te su cene smešne", dok je treći napisao: "Radije bih kupio stan sa ovolikim novcem."
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)