Milijana oralno zadovoljila Požgaja: Milojkova verenica uhvaćena u laži!

Autor: Marko Đedović

Zabava

23.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Marjanović i Milijana Bogdanović na poligrafu su odgovarale na pitanja o Aleksandru Požgaju kako bi se konačno razrešilo sve o ljubavnim zavrzlama. Milijanin verenik Milojko Božić čudio se svemu što se oko njega dešava, a da on nije upućen. Mlađana verenica nije mu otkrila najsitnije detalje odnosa sa bivšim političarom i učesnikom rijalitija "Parovi" Aleksandrom Požgajem. Međutim, jedno pitanje napravilo je potpuno pometnju u njihovim životima.

RepublikaFoto: Printskreen
Milijana i Aleksandar...

Naime, Milojkovoj verenici Milijani postavljeno je škakljivo pitanje, ali ono što je usledilo, zaprepastilo je sve.

- Da li je istina da si imala polni odnos ili oralni seks sa Aleksandrom Požgajem - glasilo je pitanje postavljeno na poligrafu.

- Ne, naravno. Znao je da me dotakne po ruci, da me dotakne po nozi - odgovorila je Bogdanovićeva.

Požgaj: Mene jako grize savest zbog tog oralnog seksa, neprijatno mi je da pričam pred Milojkom o tome

Nakon toga su komentare davali ostali učesnici rijalitija, ali Milijana se smejala i prebacivala priču na Požgaja. Rekla je voditeljki da bi bilo bolje njemu da postave pitanje zašto se smeje. Aleksandar se nije mnogo obazirao na to i okrenuo se ka njenom vereniku i pitao ga šta on misli, da li je bilo šta, dok je on samo odgovorio da je bolje nju da pitaju i da on to ne zna.

Poligraf je nakon toga potvrdio da su imali seks, na šta se Požgaj nadovezao i rekao:

- Mene jako grize savest zbog tog oralnog seksa, koji se dogodio i neprijatno mi je da pričam pred Milojkom o tome.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Milojka verenica zamalo nije udarila šoljom u glavu

Miljana, koja je zadovoljila Aleksandra Požgaja, sve više je nasilna i veoma hladna prema vereniku Milojku Božiću.

Milijana ne preza od toga i da udari Milojka, a sad ga je tako jako gurnula, da se starac zateturao. Uhvatila je šolju s namerom da ga gađa, ali se u sekundi predomislila. Kada je Milojko hteo da uzme vodu, otela mu je flašu pred nosem, govoreći da neće piti.

Odmah nakon njega uključila se i Milijana u priču i rekla da je to sve i Nikola Lakić znao jer mu je rekla, a da se sam čin desio u izolaciji jedne večeri, kad su ih zajedno tamo poslati. Rekla je takođe da Aleksandar ne priča istinu da su imali samo oralni seks, već i da je bilo više od toga. Dodaje da se sve to dogodilo na obostranu inicijativu i da je trajalo oko 15 minuta. Kada su sve ovo izneli, akter ove priče se obratio Božiću pitanjem.

- Milojko, da li mi opraštaš za sve ovo što se dogodilo - pitao je Požgaj Milojka.

- Nisi ti ništa kriv, ona je kriva, sama je digla noge - zaključio je Božić.

Podsećamo, već nekoliko puta je dolazilo do priče o tome što se desilo između Milijane i Požgaja, ali oni su sve do sada negirali da se među njima desilo bilo šta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading