Stiže zamena: Bojana Ristivojević prekinula saradnju sa Hepi televizijom, a OVO je NOVA VODITELJKA "Parova"!

Autor: Srbija Danas

Zabava

06.06.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se u poslednje vreme šuškalo, nedavno je dobilo zvaničnu potvrdu. Voditeljka Bojana Ristivojević prekinula je saradnju sa televizijom "Hepi" i, između ostalog, neće više voditi rijaliti "Parovi". To je za sajt Srbija Danas potvrđeno i iz produkcije "srećne" televizije, a sada je stigla i zvanična potvrda ko će biti njena naslednica.

RepublikaFoto: instagram.com/bokalica
Bojana Ristivojević...

Produkcija je izgleda rešila da Ava Karabatić sedne u vruću stolicu "Parova", bar je tako navela hrvatska starleta na svom Instagramu gde je potvrdila  da je potpisala ugovor sa "Hepijem".

- Ovo je privatan profil i imam želju da prvo vama otkrijem sretnu vest za moje fanove. Danas sam potpisala ugovor i uskoro me gledate na "Hepi" televiziji u "Parovim". Samo ne kao učesnicu, već kao voditeljku. Voli vas Ava - poručila je Karabatićeva na Instagramu, a još uvek se čeka potvrda produkcije.

Foto: instagram.com/ava_karabatic_priv
Ava Potvrdila da postaje voditeljka "srećne" televizije...

Interesantno je da Ava postaje voditeljka nakon afere koju je nedavno imala sa učesnikom rijalitija, Ivanom Marinkovićem, kada se ljubila s njim na žurki gde je došla kao gost.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading