Hepi se baš "naoružao": Nećete verovati ko ulazi u osmu sezonu "Parova"!

Autor: Alo.rs

Zabava

19.07.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković kaže da je zadovoljan što je u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" osvojio drugo mesto, a da mu je najvažnije što su ljudi, nakon svih sukoba Jelene Ilić i njega njegovih, prepoznali da tu postoji prava emocija.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

Po izlasku iz luksuzne zemunske vile oni su i dalje zajedno, srećni i nasmejani, a Ilićeva je svom dečku kupila automobil.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

- Degutantno mi je da se hvalim materijalnim stvarima i da se hvalim honorarom. Međutim, mogu da kažem da sam kaparisala automobil koji želim da poklonim Ivanu - otkrila je Jelena, dok Ivan ističe kako su njih dvoje spremni da uđu i u "Parove 8":

- Ako nas produkcija "Parova" pozove, naravno da ćemo se odazvati pozivu, ali ne bih ušao u rijaliti bez Jelene - kaže on.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ivan i Jelena

U medijima se šuška da će Ivanova bivša rijaliti devojka Miljana Kulić ponovo ući u "Parove", a on na to kaže da sa njom ne želi da ima nikakav kontakt.

- Miljana je nedavno rekla da mi je sve oprostila, ali ne znam šta ona ima meni da prašta. Sa njom nemam ni kontakt ni konflikt. Sa Miljanom ne želim nikakav odnos jer niti sam je voleo, niti sam bio zaljubljen u nju. Ona je odavno blokirana, a jedino što mogu da učinim jeste da priznam dete, ukoliko ona to bude želela - jasan je Marinković koji dodaje da nije video njegovog i Miljaninog sina posle rođenja:

- Iskreno, nisam ga video. O sinu ne razmišljam, to je moja lična stvar i na to gledam na poseban način. Miljana me uopšte ne zanima. Imam ćerku, sa kojom trenutno imam problem, kao i sa njenom majkom Gocom Tržan. Sada sam sa Jelenom i imam pravo da budem srećan u životu - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rada

20.07.2019 06:21

Da plati izdržavanje za ćerku ili da ide u zatvor pa opet da plati.