Sve je deo paklenog plana!? Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać!

Autor:

Zabava

21.07.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana kao bomba je odjeknula vest o pomirenju braće David i Dejana Dragojevića. Ipak, ništa manje pažnje nije izazvao i susret novih snajki, Ane Korać i Dalile Dragojević.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan

Podsetimo, David i Dejan su se žestoko posvađali u "Parovima", a uzrok svemu bilo je neslaganje Dalile i Aleksandre Subotić, tadašnje Davidove devojke.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila sa Anom

Na prvu loptu, reko bi se da je David "okajao" grehe kod brata i snaje, time što je ostavio Aleks i izvinio se zbog svega. Ali, teoretičari zavere smatraju da je David dobro dočekan zbog druge stvari.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Davi sa Dejanom

Već neko vreme se spekuliše o ulasku Dalile i Dejana u "Zadrugu", a veliki publicitet koji privlače Ana i David, svakako da im prijaju, što je na kraju Dalila i priznala, objavivši ogroman broj ljudi koji je tih dana posetio njen profil.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Da li je zaista reč o iskrenoj ljubavi i pomirenju, ili je opet u pitanju marketinški trik ostaje da vidimo do 6. septembra, kada je najavljena nova sezona Zadruge 3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovo

21.07.2019 15:59

Nije to pakleni plan. To je običan plan.

Lenny

29.07.2019 18:56

Valja hraniti Dejana...a para ponestalo...pa opet u rijaliti