Bračni par sa spremnom taktikom u rijalitiju: Milijana i Milojko ponovo u "Parovima"!

Autor: A.P.

Zabava

10.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni par iz zapadne Srbije Milijana (22) i Milojko Božić (75) ušli su sinoć u rijaliti "Parovi" rešeni da u osmoj sezoni pokažu ono što nisu u prethodnoj, a jurišaju i na glavnu nagradu, saznaje Srpski telegraf.

Foto: e-stock
Milojko i Milijana

Milioni gledalaca, čija srca je osvojio ljubavni par koji je prošle godine pojavljivanjem na javnoj sceni šokirao čitav region zbog razlike u godinama, budući da je Milojko od Milijane stariji čak 53 godine, nestrpljivo su čekali njihov ulazak, o kojem se šuškalo još od početka sezone, a pogotovo otkad su pre mesec dana nakratko ušli da posete učesnike "Parova" kao tek venčani.

Pred ulazak u rijaliti mladenci su sunčan dan iskoristili da prošetaju Kalemegdanom i da posete zoo-vrt, gde smo na njih slučajno naleteli. Oboje su bili izuzetno lepo raspoloženi i više puta su se poljubili tokom šetnje po centru Beograda.

Milijana: Ja sam sada udata žena, ali da se zezam, to smem, videćemo šta će biti

Milijana je za Srpski telegraf rekla da Milojko i ona imaju taktiku koja će ih odvesti do pobede. Spremni su, kaže, da prave šou i da uvek iznova iznenade gledaoce.

RepublikaFoto: e-stock
Milijana Bogdanović

-Milojko i ja pravimo spektakl, to nam je drugo ime. Znamo šta je interesantno, a šta ne. Nismo glupi. Nisam mnogo gledala "Parove", tako da ne znam šta se dešava u vili. Mislim da ćemo se družiti sa Jelenom Golubović i Lepom Lukić, a da ću imati sukobe sa Đinom i Đoletom - rekla je Milijana pred ulazak.

Dok je Milojko na pomen bivšeg političara Aleksandra Požgaja, sa kojim je njegova draga flertovala u prošloj sezoni rijalitija, smrknutog lica odmahnuo rukom, Milijana je spremno odbrusila: "Požgaj, hm, ne znam ko je ta osoba" . Na kraju Milijana je na pitanje da li ćemo ovaj put na TV videti flert sa nekim zgodnim učesnikom, rekla:

- Ja sam sada udata žena, ali da se zezam, to smem. Videćemo šta će biti. Gledajte -poručila je novopečena gospođa Božić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading