STANIJA NA KORAK DO POMIRENJA SA ASMINOM! Starleta priznala kako je uspeo da je ponovo OSVOJI!

Autor:

Zabava

03.10.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta spremna da ponovo uplovi u vezu sa Asminom Durdžićem!

STANIJA NA KORAK DO POMIRENJA SA ASMINOM!  Starleta priznala kako je uspeo da je ponovo OSVOJI!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Starleta Stanija Dobrojević je u emisiji "Amidži šou" nastavila da priča o svom odnosu sa Asminom Durždićem, te istakla da je spremna da se pomiri sa njim jer joj je dokazao da nije u braku sa Aneli Ahmić.

- Na putu smo da se vidimo, da damo ovom svemu još jednu šansu. Nisam ga videla mesec dana. Tek sam danas dobila dokaz. Potegao je celu islamsku zajednicu u Sarajevu, papira nema, nema ga u arhivi. Snimio je taj razgovor. Dao mi je papir. Svim silama se trudi da mi dokaže. Čujemo se. Bio je blokiran, pa sam ga odblokirala, pa blokirala... Trenutno je odblokiran - rekla je Stanija, pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević u emisiji "Amidži šou"

- Upoznala sam njegovu porodicu preko video-poziva, svakog dana se čuli... Ljudi su divni. Ja sam htela da otkačim sve, da bežim iz priče, šta će mi to u životu... Kod mene je druga priča. Mogu ovo da kažem, iako su neke stvari tabu tema. Ja sam u početku krila i njegovo ime, jer bi znali da je druge vere. Ja sam dete iz rata, otac mi je bio političar, izgubio život... Taj rat je bio zlo, ali to su neke stvari koje nisu prijatne. On nije Hrvat, on je musliman, nema veze sa tim ratom, ja njegovu veru poštujem. Pričali smo o veri, imenima za decu... Ja sam govorila uvek da će sin da mi se zove Stefan Nemanja... Ja sam krila to od porodice, njegovi su me prihvatili. Čekala sam momenat da dođem i kažem mojima. Mami i bratu sam rekla, ostatku porodice prećutala. Cela situacija je haos - dodala je starleta.

- Mi bismo svakako živeli u Americi. Videćemo da li je on taj. Ako dam šansu, treba da vidimo kako će do ta ide. Ako ide, što da ne. Idemo ka pomirenju - rekla je ona. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading