IZDEFORMISANO LICE POZNATE STARLETE UZNEMIRILO JAVNOST! Niko ne može da je PREPOZNA: Samo je GLAS ostao isti (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje bivše zadrugarke!

IZDEFORMISANO LICE POZNATE STARLETE UZNEMIRILO JAVNOST! Niko ne može da je PREPOZNA: Samo je GLAS ostao isti (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i nekadašnja članica grupe "Modelsice", Dragana Mitar, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim poslednjim pojavljivanjem u jednoj televizijskoj emisiji. Njen izgled je bio predmet mnogobrojnih komentara, s obzirom na to da se Dragana pojavila sa drastično promenjenim izgledom.

Naime, tokom gostovanja, mnogi nisu odmah prepoznali Mitarovu zbog njenih novih frizure, skraćenih šiški i smanjenog nosa. Takođe, mnogi su primetili da sada ima izraženiju vilicu i jagodice, što je doprinelo tome da izgleda slično svojoj bivšoj cimerki iz rijalitija, Maji Marinković. Komentari ispod video snimka sa gostovanja su bili raznoliki.

"Unakaradi se", "Nisam je prepoznala", "Ja mislio Maja", "Ova devojka je bila prelepa", "Samo je glas njen", "Maja i ona identične", "Jeftina kopija Maje Marinković", "Lice kao trapez" ...

Podsećanja radi, Dragana Mitar nije tajila svoje estetske zahvate, posebno kada je reč o operacijama nosa. Navodno je sedam puta operisala nos, a sama je otkrila da je imala izazovnu situaciju nakon jedne od intervencija kada je nos postao veći nego pre.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mitar

- Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće - kaže bivša "modelsica", koja je zbog toga i treći put otišla pod nož:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragana Mitar

Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbeo, imala sam oštećenja, brazde... Na sredini je bio previše širok... Bila sam očajna, pa sam promenila lekara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
AlexRa

20.04.2024 03:27

Auuu! Pa dobro nije čekala da ostane bez oka i desne noge, pa da promeni doktora...!!! Stvarno,koliko 'mozga bez' treba da budeš da se upustiš u sve to, a bez svesti o potencijalnim problemima, komplikacijama, a pre svega-jasne vizije šta želiš da postigneš?! Svakodnevno mladi ljudi umiru od 'rutinskih' operacija, i niko još uvek ne uzima sve to za ozbiljno... Neverica...!!!