SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG RIJALITI UČESNIKA: Raspada se od tuge, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!

Autor:

Zabava

31.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava bivšeg rijaliti učesnika će vas rasplakati.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG RIJALITI UČESNIKA: Raspada se od tuge, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!

Foto: youtube.com/printscreen

Nemeš

Bivši učesnik rijalitija "Veliki Brat", Nikola Nemešević Nemeš, suočio se sa teškom porodičnom tragedijom. Na društvenoj platformi Fejsbuk, Nemeš je objavio potresnu vest o smrti svog oca, Voje Nemeševića. Njegove reči ispunjene su dubokom tugom i poštovanjem prema ocu, pokazujući snažnu emotivnu vezu koja je postojala između oca i sina.

Nemešević je u svojoj objavi podelio intimne detalje o poslednjim trenucima provedenim sa ocem, ističući njegovu hrabrost i ljubav prema porodici. Njegove reči otkrivaju duboku privrženost i poštovanje prema ocu, ističući koliko je Voja Nemešević bio voljen i cenjen član porodice.

- Lepi moj tajka, najmiliji naš Voja. Juče je prestalo da kuca njegovo srce, veliko kao kuća. Grlili smo se i ljubili do poslednjeg časa, kao što smo oduvek i radili, i hvala ti Gospode dragi na tome i na njegovoj nemerljivoj ljubavi. Prerano je i naglo i jeb*eno nije fer. Ali... Dočekao je da me već dugo gleda srećnog,ostvarenog i sposobnog, da se igra i uživa sa svojom unukom i zeza sa mojom Micom koju je voleo kao ćerku koju je oduvek i želeo. Voja kao Voja, ni u ovoj kratkoj bolesti nije priznavao da ga boli, ni da se možda i on boji, i predvodio nas je u predanom verovanju da ćemo zajedno da pobedimo ovo. Bacao fore i slao poljupce i u najtežim trenucima. Opet nas je naučio da se utakmica igra bez predaje sve dok Sudija ne odsvira kraj. E pa Sudija, hvala ti što mi je dato da budem njegov sin. Stojim ovde ponosan, ponosan koliko sam težak. Sahrana će se obaviti u četvrtak 30.05. u 12h na Starom Groblju u Požarevcu. Tajka moj, Ti si najbolji tip koga znam. Reči koje od juče dobijam od ljudi govore mi da nisam jedini. Volećemo Te zauvek. Tvoj sin. - napisao je Nemeš u objavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading